Sportingbet

Ponturi Tenis Evans – Granollers-Pujol – Sydney (AUS)

In aceasta dimineata, de la ora 05:00, la Sydney, avem o partida intre doi outsideri, Evans – Granollers-Pujol, dar unul dintre ei va ajunge in “sferturile” competitiei. Pe mana cui mergem pe biletul zilei?

Evans este un britanic situat pe locul 67 mondial. A inceput 2016 in afara primei sute mondiale, dar stiam ca Daniel are potentialul sa faca mai multe in circuit. Ajuns la 26 de ani, Evans are trei turnee challenger cucerite in 2016, la Drummondville (CAN), Taipei si Aptos (SUA). In plus, a acces in turul III si la doua turnee de Grand Slam, Wimbledon si US Open.

A jucat la Cupa Hopman la inceput de an, dar un real succes. A pierdut toate cele trei dispute de simplu in doua seturi, cu Federer, Gasquet si A Zverev.  In primul tur la Sydney a trecut de brazilianul Monteiro, scor 6-3, 4-6, 6-3. Serveste bine si loveste cel putin la fel de decent cu dreapta. Are o slabiciune pe backhand, preferand sa-l joace slice.

Netbet

Granollers-Pujol este un iberic in varsta de 30 de ani clasat pe locul 37 ATP. Are patru titluri in cariera, iar in 2012 ocupa cea mai buna pozitie din cariera, locul 19. Este un jucator de zgura, insa care se poate adapta si pe alte suprafete, asta datorita unui serviciu mai mult decat decent. Poate sa tina mingea in joc si se descurca de pe fundul terenului.

In 2016, a avut doar un challenger castigat la Irving (SUA), stagiunea sa fiind preponderent buna in prima jumatate, pentru ca mai apoi ibericul sa scada ritmul, fiind eliminat de multe ori in turul inaugural al turneelor. In runda inaugurala a dispus de Giraldo, scor 6-7, 7-5, 6-3.

Cei doi nu s-au mai intalnit pana acum, asa ca nu prea avem multe indicii asupra unui deznodamant. Sunt doi tensmeni apropiati ca valoare, care servesc destul de bine, tinand cont de anumite circumstante – Evans e scund, iar Granollers e iberic:). Chiar daca au castigat, cei doi nu m-au convins in primul tur. Probabil nu vom vedea multe gameuri luate la rand sau o multime de sanse de break. Cel mai bine ar fi sa mergem pe un over, pronostic posibil sa iasa si-n doua seturi.

Pronostic Evans – Granollers-Pujol: peste 22,5 gameuri, la o cota de 1,95 la Unibet

Articol scris de Paul: 12W – 12L – 1D

Oferta pariuri online si cote Evans – Granollers-Pujol

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul noptii hochei NHL 27 Martie 2017 Biletul noptii hochei NHL 27 Martie 2017 Nu am mai oferit de ceva vreme un Bilet al noptii din NHL si am considerat ca la noapte avem meciuri favorabile pentru acest tip de bilet. Avem patru meciuri ...
Value bet hochei NHL 27 Martie 2017 Value bet hochei NHL 27 Martie 2017 Winnipeg Jets - Vancouver Canucks (SUA NHL, ora 3:00) Jets si Canuks se intalnesc la noapte pentru a face spectacol. Mie personal mi se pare cel mai interesant du...
Ponturi NBA – Vlad mizeaza 150 RON pe “Barbosul” James Harden Ponturi NBA - Vlad mizeaza 150 RON pe "Barbosul" James Harden Sursa foto: www.dunk360.com Ieri le-am luat banii fara pic de emotii si astazi cu increderea consolidata, mergem pe mana celor de la Hou...