888sport

Ponturi Pariuri Suedia (F) – Olanda (F) – CE de Handbal

Suedia (F) - Olanda (F)Sursa foto: fotohoogendoorn.photoshelter.com

Astazi incep grupele principale de la Campionatul European de Handbal Feminin, iar primele trei meciuri vor da tonul handbalului de calitate ce ne asteapta in continuare. Noi ne vom concentra pe intalnirea tarii-gazda, Suedia (F) – Olanda (F), de la ora 19:30, la care v-am pregatit un nou pariu special.

Suedia (F) s-a calificat la ultimele sapte editii de Euro, incluzandu-o si pe aceasta, iar cea mai buna performanta o reprezinta un loc doi, la editia din 2010, din Norvegia. Acum doi ani, scandinavele ocupau locul trei in Croatia/Ungaria, invinse de Norvegia in semifinale. Finala mica a fost castigata contra Muntenegrului, scor 25-23. In mare parte, lotul este format din jucatoare ce activeaza in tara natala si-n Danemarca, insa singura exceptie este data de vedeta CSM-ului, Isabelle Gullden, cea mai buna handbalista la Europeanul din 2014.

Gullden n-a inceput foarte bine turneul, marcand doar de doua ori in victoria cu Spania, 25-19. Si-a luat revansa apoi cu Slovenia, inscriind de 10 ori, dar Suedia a pierdut, scor 23-25. Egalul cu Serbia, 30-30, a consemnat calificarea gazdelor, chiar daca Isabelle a marcat de doar patru ori. Hagman, pe dreapta, a marcat de cinci, doua, respectiv iar de cinci ori.

Betano

Olanda (F) este o nationala foarte tanara, cu o singura jucatoare de peste 30 de ani. A luat locul doi la ultimul Mondial, rezultat putin surprinzator, asta pentru ca la Europene se califica cam o data la patru ani. Spre deosebire de Rusia, care are toate handbalistele din campionatul intern, Olanda se bazeaza doar pe jucatoare din strainatate. Forta grupului a fost cea care le-a dus pe olandeze pana in aceasta faza a competitiei, asta desi au inceput Europeanul cu o infrangere, 27-30 cu Germania. A urmat o victorie de control, 30-21 contra Poloniei, pentru ca mai apoi sa vina un succes impotriva Frantei, scor 18-17.

Ultimul rezultat al Olandei s-ar putea sa nu fie concludent asupra tipului de handbal pe care-l vom vedea azi. Va fi un joc mult mai rapid, nu temporizat, motiv pentru care cred ca se va marca destul de mult – asta daca nu vor exista ratari peste ratari. Cum Suedia este sustinuta din spate de public, am sa aleg sa merg pe mana lor, dar mai ales pe cea a lui Hagman. Prezenta lui Gullden le va strange mult pe olandeze in centru, ceea ce inseamna ca Suedia isi va putea aerisi jocul pe flancuri. Cele doua s-au intalnit si la JO, acolo unde au incheiat la egalitate, scor 29-29. Pentru biletul zilei, acesta pare cel mai bun pronostic.

Pronostic Suedia (F) – Olanda (F): Hagman peste 4,5 goluri, la o cota de 1,60 la Unibet

Articol scris de Paul: 16W – 14L

Oferta pariuri online si cote Suedia (F) – Olanda (F)

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

AUSTRALIAN OPEN: Continua Zverev sa faca impresie la primul Mare Slam al anului? AUSTRALIAN OPEN: Continua Zverev sa faca impresie la primul Mare Slam al anului? Pariul a fost plasat la Unibet, agentia nr.1 licentiata in Romania. Profita acum de pariul fara risc de 250 RON ...
Ponturi NBA: reusesc Clippers sa castige fara CP3 si Griffin? Ponturi NBA: reusesc Clippers sa castige fara CP3 si Griffin? NBA Dupa o noua noapte furtunoasa in NBA, in carea ne-am si amuzat putin cu acel travelling la Westbrook avem la dispozitie pentru azi d...
Proiect “easy money” pasul patru 20 ianuarie 2017 Proiect "easy money" pasul patru 20 ianuarie 2017 Iata-ne ajunsi la pasul patru al proiectului. Pentru azi am ales o cota de 1.22 formata dintr-un singur meci care alcatuieste totodata si cota 2. Mec...