Unibet

Ponturi Pariuri Danemarca (F) – Franta (F) – CE de Handbal

Astazi, de la ora 16:30, are loc finala mica de la Campionatul European Feminin de Handbal, Danemarca (F) – Franta (F). Doua nationale ce sunt dezamagite ca au ratat prezenta in ultimul act, dar care acum trebuie sa lupte pentru medaliile de bronz puse in joc. Cate goluri vom vedea oare?

Danemarca (F) a fost principala forta in handbalul feminin acum 20 de ani. A fost prima nationala ce a detinut simultan trei titluri – Mondial, European si Olimpic. Acum trei ani, la Campionatul Mondial din Serbia, Danemarca ocupa locul trei, in timp ce acum un an, la turneul final gazduit chiar de scandivani, danezele erau invinse in “sferturi” de Romania. Ultima medalie la Europene a venit acum 12 ani, un argint in Ungaria. Astazi, Danemarca are ocazia sa puna capat acestei secete necaracteristica unei nationale asa puternice.

In grupa initiala, Danemarca a inregistrat numai victorii – 22-21 cu Muntenegru, 23-19 cu Ungaria si 33-29 contra Cehiei. Apoi, meciurile din grupa principala n-au mai adus acelasi succes. O infrangere cu Norvegia, scor 20-22 si un egal, cu Rusia, scor 26-26. A urmat meciul decisiv cu Romania, unde nordicele aveau nevoie de o victorie. Au evoluat impecabil din punct de vedere defensiv, iar la final s-au impus cu 21-17. Daca Hansen (opt goluri) si Tranborg (patru goluri) au evoluat excelent in meciul cu Romania, in disputa cu Olanda, lucrurile au stat diferit. Hansen nici macar n-a izbutit sa inscrie, in timp ce tanara de 20 de ani de la Aarhus a punctat de doar doua ori. In a doua repriza, Danemarca a avut nevoie de 13 minute pentru a inscrie primul gol. Evident, a cedat partida, scor 22-26.

Unibet

Franta (F) este dubla medaliata cu bronz la Europene, in 2002 si 2006. Anul acesta, are si o medalie de argint la Rio, intr-o finala pierduta cu Rusia, 19-22. In lotul frantuzoaicelor sunt si trei handbaliste ce joaca in Romania, la CSM si Craiova. Formeaza o echipa omogena, una ce se apara extrem de bine. De aici si rezultatele din grupa, 31-22 cu Polonia, 22-20 cu Germania, si 17-18 cu Olanda. Batave invinse la Rio, in semifinale, scor 22-23.

In grupa principala, Franta n-a avut mari emotii si a reusit sa bifeze alte trei succese – 23-22 cu Spania, 21-19 cu Suedia si 28-21 cu Serbia. Semifinala a avut insa alta poveste. Franta intalnea Norvegia, nationala ce a cam “rupt” tot in cele doua grupe. Totusi, frantuzoaicele au inceput tare si au condus in prima parte a intalnirii. Apoi, in a doua repriza, s-au tinut scai de adversarele sale. Totul pana in ultimele minute cand, de la 16-16, Franta n-a mai marcat deloc. Nordicele au inscris de patru ori consecutiv si astfel s-au impus cu 20-16. Lacrabere a fost principala marcatoare pentru Franta, cu sase reusite.

Oare cum se vor purta danezele in fata apararii Frantei daca au avut atatea probleme cu Olanda? Fetele din Hexagon duc mereu atacurile la extrem, cauta intotdeauna pasa decisiva pana aproape de pasiv, iar tempo-ul este lent. Danemarca s-a bazat mult pe linia de 9m, cu Hanse, Jorgensen sau Tranborg. Daca ele nu vor functiona, atunci Danemarca nu cred ca va trece de 20 de goluri. Cum nici Franta nu exceleaza in atac, mizez pe un numar scazut de goluri in aceasta partida, pariu ideal pentru biletul zilei.

Pronostic Danemarca (F) – Franta (F): sub 45,5 goluri, la o cota de 1,47 la Unibet

Articol scris de Paul: 22W – 23L – 1D

Oferta pariuri online si cote Danemarca (F) – Franta (F)

Danemarca (F) - Franta (F)

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul noptii hochei NHL 27 Martie 2017 Biletul noptii hochei NHL 27 Martie 2017 Nu am mai oferit de ceva vreme un Bilet al noptii din NHL si am considerat ca la noapte avem meciuri favorabile pentru acest tip de bilet. Avem patru meciuri ...
Value bet hochei NHL 27 Martie 2017 Value bet hochei NHL 27 Martie 2017 Winnipeg Jets - Vancouver Canucks (SUA NHL, ora 3:00) Jets si Canuks se intalnesc la noapte pentru a face spectacol. Mie personal mi se pare cel mai interesant du...
Ponturi NBA – Vlad mizeaza 150 RON pe “Barbosul” James Harden Ponturi NBA - Vlad mizeaza 150 RON pe "Barbosul" James Harden Sursa foto: www.dunk360.com Ieri le-am luat banii fara pic de emotii si astazi cu increderea consolidata, mergem pe mana celor de la Hou...