Netbet

Unibet Poker si PokerFest au devenit parteneri

In urma succesului inregistrat de Unibet Open, turneu live care a avut loc la Bucuresti la inceputul lunii decembrie, Unibet Poker a incheiat un contract de colaborare cu PokerFest Romania, valabil pe intreg anul 2017.

Astfel, seriile de turnee live PokerFest, Romanian Poker Series si Israel Poker Championships vor fi sponsorizate de ambele parti, de aceasta sponsorizare beneficiind mai ales participantii la turnee. De asemenea, numarul participantilor va creste, deoarece turneele vor aparea si pe platforma Unibet Poker, toti utilizatorii avand acces la participarea in astfel de turnee.

Unibet Poker si PokerFest au devenit parteneri

Pentru iubitorii pokerului care inca nu au facut pasul, din diverse motive, catre Unibet Poker, sa spunem ca aceasta camera, brand al operatorului global denumit recent Kindred Group, se afla in al doilea an de crestere record, cu mai mult de jumatate decat ceilalti competitori.

PokerFest Romania activeaza din 2011 pe piata pokerului romanesc live, in fiecare an inregistrand recorduri de participare, devenind astfel optiunea principala a tuturor marilor operatori internatiionali din domeniu.

Declaratii despre faptul ca Unibet Poker si PokerFest au devenit parteneri

Lucian Prisecaru (Country Manager Unibet Poker): ”Acordul de colaborare cu PokerFest face parte din strategia agresiva a grupului Kindred de cucerire a pietelor emergente, stabile legislativ. Promitem jucatorilor, in 2017, pe langa un program extrem de flexibil de sateliti online, multe alte surprize si promotii care sa le faca drumul catre arena live cat mai ieftin, comod si palpitant”.

Sorin Constantinescu (CEO PokerFest): ”Prin programul intens de sateliti online pe Unibet vom contribui la realizarea obiectivului principal al circuitului nostru: marirea bazei de jucatori live. Existand posibilitatea de a gusta din placerea unui eveniment live important investind sume mici pentru calificari pe internet, la mesele noastre va creste numarul de debutanti si entuziasti ai fenomenului. Cei mai valorosi jucatori in circuitul PokerFest sunt figurile noi, iar aceasta colaborare pe ei ii vizeaza”.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiga 100 big blinduri pentru cea mai buna mana Castiga 100 big blinduri pentru cea mai buna mana O alta promotie inedita a celor de la Unibet vizeaza jocurile cash de poker, aceasta promotie durand intreaga luna, castigurile totale fiind foarte m...
Eliminand jucatori poti castiga o parte din cei 6000 euro Eliminand jucatori poti castiga o parte din cei 6000 euro Mergand pe premiza ca orice noutate in ceea ce priveste casele de pariuri va atrage, pentru luna aprilie Unibet a pregatit un tip de competit...
Misiunea lunii aprilie la Unibet poker Misiunea lunii aprilie la Unibet poker In fiecare luna casa casa online Unibet ne propune misiunea lunii, pe care trebuie sa o indeplinim in camera de poker, iar aceasta luna nu face exceptie. Mis...