Intra in clasamentul turneelor bounty de poker

Intra in clasamentul turneelor bounty de poker

Pe parcursul lunii iulie opinam ca pasionatii de poker vor petrece mult timp la casa online Unibet, care ofera destule promotii.

Printre acestea se afla si una care are cerinte destul de interesante, de care noi nu am mai auzit pana acum la vreo promotie de poker. Este vorba despre un clasament in care vor conta doar turneele cu recompense, asa-numitele ”Bounties”. Premiile totale au o valoare totala de 5 000 euro, fiind distribuite la finalul lunii iulie primilor 100 utilizatori din clasament.

Turneul a inceput pe 1 iulie, insa asta conteaza prea putin in vederea clasamentului. Te poti alatura si pe 25 iulie sau chiar mai tarziu si tot poti intra in clasamentul turneelor bounty de poker pe una dintre pozitiile fruntase sau, de ce nu, chiar pe primul loc. Asta fiindca doar cele mai bune 20 performante ale unui jucator vor fi luate  in calcul, indiferent de numarul turneelor jucate.

Dovedeste-ti maiestria la poker

Spre exemplu, daca dupa 20 turnee bounty ai eliminat 55 adversari vei primi 55 recompense, insa si 55 puncte in clasament. In momentul de fata (5 iulie) cu 55 puncte te-ai clasa in jurul locului 25, ceea ce ti-ar aduce un premiu de 50 euro. Clasamentul este updatat in fiecare zi pe pagina promotiei.

Pentru a intra in clasamentul turneelor bounty de poker sunt eligibile toate turneele cu numele bounty, cu exceptia turneelor Charlotte van Brabander, Squid Spectacular sau alte turnee bounty speciale.

Primul clasat la sfarsitul lunii va primi 750 euro, al doilea 500 euro, al treilea 350 euro, minim 100 euro primind primii 10 clasati. Ocupantii locurilor 50-100 vor castiga 15 euro, in acest moment cel de pe locul 100 avand 22 puncte, lucru care inseamna ca a eliminat aproximativ un jucator in fiecare turneu. Sigur, suntem abia la inceputul lunii, iar punctajele probabil se vor imbunatati.

Premiile vor fi creditate in termen de 3 zile lucratoare de la data incheierii promotiei (31 iulie). In mod normal, acestea nu vor avea nicio conditie de rulaj.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiga 2000 euro saptamanal si o vacanta balneara Castiga 2000 euro saptamanal si o vacanta balneara  La inceputul lunii, casa online Unibet a dat startul unui turneu care va dura pana in ultima zi din august, turneu privind jocul de poker....
Misiunea lunii iunie Unibet poker Misiunea lunii iunie Unibet poker In fiecare luna casa online Unibet propune in sectiunea ''Poker'' o misiune care poate fi indeplinita pe parcursul intregii luni.Aceasta misiune cuprinde 5 pasi,...
Jocurile cash iti aduc 1 000 euro saptamanal Jocurile cash iti aduc 1 000 euro saptamanal In sectiunea de poker Unibet ne prezinta un turneu cu premii totale de 25 000 euro, turneu impartit in 4 miniturnee, desfasurate saptamanal. Fondul de pr...