Unibet

Freeroll bounty cu premii in bani si tichete Unibet Open

Unul dintre cele mai ravnite tipuri de turnee in poker este cel bounty, in care primesti o recompensa daca elimini un jucator.

Inconvenientul ar fi ca, in general, aceste turnee bounty au un buy-in mare. Nu este cazul si in turneul din aceasta seara, care va incepe la 21:00 si pe care il puteti gasi in camera Unibet Poker sub numele Unibet Open/URPS Freeroll.

Freeroll bounty cu premii in bani si tichete Unibet Open

Acest tip de turneu unic, putem spune, fiindca niciodata nu am auzit de un freeroll in care sa primesti recompense pentru un jucator eliminat, se desfasoara cu ocazia incheierii unui acord pe intreg anul 2017 intre Unibet Poker  si PokerFest. Aceasta este doar prima dintre surprizele pregatite de cele doua parti.

Revenind la turneu, inregistrarea pentru acesta va incepe la ora 15:00, disponibile fiind doar 1 700 locuri. In conditiile in care toti utilizatorii Unibet au acces la freeroll, cu siguranta locurile se vor umple in cateva minute. Astfel, trebuie sa fiti extrem de vigilenti daca doriti un loc.

Freeroll bounty cu premii in bani si tichete Unibet Open

In afara premiilor in bani acordate pentru fiecare jucator eliminat, la acest freeroll pe care il veti gasi in camera de poker Unibet mai puteti castiga alte premii daca veti fi printre primii 59 jucatori la acest turneu. Premiile pot fi in bani sau sub forma de tichete de calificare la prima editie din 2017 a Romanian Poker Series si in tichete pentru Unibet Open Londra, turneu live care se va desfasura in luna februarie. Fondul total este de 2 100 euro, excluzand recompensele pentru eliminarea jucatorilor, marele premiu constand intr-o intrare in valoare de 1 100 euro la Main Eventul Unibet Open din Londra (buy-in direct). Toti participantii vor porni de la 3 000 chipsuri, blindurile crescand la fiecare 6 minute.

Rezumand, astazi te asteapta un freeroll bounty cu premii in bani si tichete Unibet Open. Acesta va incepe la ora 21:00, la inregistrare dandu-se drumul la 15:00. Numarul maxim de jucatori este 1 700, astfel ca ne asteptam ca turneul sa se umple in primele 5 minute, trebuind sa fiti pe faza daca doriti un loc.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Premii cash de 35 000 euro in februarie Premii cash de 35 000 euro in februarie Pe parcursul lunii februarie Unibet va oferi 35 000 euro utilizatorilor care joaca la mesele cash de poker. Promotia s-a bucurat de succes in trecut, drept pen...
Ligile Unibet iti aduc premii totale de 15 000 euro Ligile Unibet iti aduc premii totale de 15 000 euro In luna februarie casa online Unibet ne ofera prilejul de a participa la cateva promotii ce vizeaza pokerul. Cea mai tentanta dintre acestea ofera ...
Misiunea lunii februarie Misiunea lunii februarie O noua luna vine cu o alta misiune la camera de poker Unibet, misiune care contine 5 pasi, pe care, daca ii vei finaliza, vei castiga puncte bonus sau bilete la diferite turn...