888sport

Freeroll bounty cu premii in bani si tichete Unibet Open

Unul dintre cele mai ravnite tipuri de turnee in poker este cel bounty, in care primesti o recompensa daca elimini un jucator.

Inconvenientul ar fi ca, in general, aceste turnee bounty au un buy-in mare. Nu este cazul si in turneul din aceasta seara, care va incepe la 21:00 si pe care il puteti gasi in camera Unibet Poker sub numele Unibet Open/URPS Freeroll.

Freeroll bounty cu premii in bani si tichete Unibet Open

Acest tip de turneu unic, putem spune, fiindca niciodata nu am auzit de un freeroll in care sa primesti recompense pentru un jucator eliminat, se desfasoara cu ocazia incheierii unui acord pe intreg anul 2017 intre Unibet Poker  si PokerFest. Aceasta este doar prima dintre surprizele pregatite de cele doua parti.

Revenind la turneu, inregistrarea pentru acesta va incepe la ora 15:00, disponibile fiind doar 1 700 locuri. In conditiile in care toti utilizatorii Unibet au acces la freeroll, cu siguranta locurile se vor umple in cateva minute. Astfel, trebuie sa fiti extrem de vigilenti daca doriti un loc.

Freeroll bounty cu premii in bani si tichete Unibet Open

In afara premiilor in bani acordate pentru fiecare jucator eliminat, la acest freeroll pe care il veti gasi in camera de poker Unibet mai puteti castiga alte premii daca veti fi printre primii 59 jucatori la acest turneu. Premiile pot fi in bani sau sub forma de tichete de calificare la prima editie din 2017 a Romanian Poker Series si in tichete pentru Unibet Open Londra, turneu live care se va desfasura in luna februarie. Fondul total este de 2 100 euro, excluzand recompensele pentru eliminarea jucatorilor, marele premiu constand intr-o intrare in valoare de 1 100 euro la Main Eventul Unibet Open din Londra (buy-in direct). Toti participantii vor porni de la 3 000 chipsuri, blindurile crescand la fiecare 6 minute.

Rezumand, astazi te asteapta un freeroll bounty cu premii in bani si tichete Unibet Open. Acesta va incepe la ora 21:00, la inregistrare dandu-se drumul la 15:00. Numarul maxim de jucatori este 1 700, astfel ca ne asteptam ca turneul sa se umple in primele 5 minute, trebuind sa fiti pe faza daca doriti un loc.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiga 100 big blinduri pentru cea mai buna mana Castiga 100 big blinduri pentru cea mai buna mana O alta promotie inedita a celor de la Unibet vizeaza jocurile cash de poker, aceasta promotie durand intreaga luna, castigurile totale fiind foarte m...
Eliminand jucatori poti castiga o parte din cei 6000 euro Eliminand jucatori poti castiga o parte din cei 6000 euro Mergand pe premiza ca orice noutate in ceea ce priveste casele de pariuri va atrage, pentru luna aprilie Unibet a pregatit un tip de competit...
Misiunea lunii aprilie la Unibet poker Misiunea lunii aprilie la Unibet poker In fiecare luna casa casa online Unibet ne propune misiunea lunii, pe care trebuie sa o indeplinim in camera de poker, iar aceasta luna nu face exceptie. Mis...