Unibet

Depui zilnic la 888sport si obtii bilete la turnee de poker cu premii de mii de euro

Sarbatorile de iarna sunt aproape, casa online 888sport dorind sa puncteze asta, oferind o promotie valabila pana la Craciun.

Daca esti un iubitor al pokerului, atunci oferta iti va atrage cu siguranta atentia. Asta fiindca daca vei depune in fiecare zi cel putin 100 lei la 888sport sau la 888poker utilizand codul promotional CASHOWER pana pe 26 decembrie vei primi pana la 3 bilete la turnee de poker cu premii totale in valoare de mii de euro. Pentru a simti gustul acestor turnee, in camera 888poker vei gasi doua bilete pe care le poti folosi la turneul $2 000 Lucky Star Freeroll.

Depui zilnic la 888sport si obtii bilete la turnee de poker cu premii de mii de euro

Depui zilnic la 888sport si obtii bilete la turnee de poker cu premii de mii de euro, care pot fi in numar de 3, in functie de suma pe care ai depus-o.

Daca vei efectua o depunere intre 100 lei si 199 lei utilizandul codul CASHOWER, in fiecare zi in care vei face asta vei obtine un bilet la $2 000 Lucky Star Freeroll. Daca vei efectua o depunere intre 200 lei si 499 lei, pe langa biletul la $2 000 Lucky Star Freeroll vei primi un bilet la All-in Gift Freeroll, turnee cu premii in valoare totala de 5 000 euro. Daca vei depune cel putin 500 lei pe langa cele doua bilete vei mai primi unul la $6 500 Starbust Freeroll. Pentru jucatorii care fac o depunere pentru prima data oferta se cumuleaza cu bonusul de bun-venit.

Biletele le obtii in fiecare zi in care depui

Turneul $2 000 Lucky Star Tournament se desfasoara de 3 ori pe zi: la 4:05, 14:05 si 21:05. La All-in Gift Freeroll ai ocazia de a te inscrie in fiecare zi, la ora 23:20. Fiind un turneu tip  All-in, nu este necesar decat sa te inscrii, fiindca oricum vei fi All-in la fiecare mana, pana vei fi eliminat. Cat despre turneul $6 500 Starbust Freeroll, acesta este in camera de poker in fiecare duminica la ora 23:35. Turneul va avea 5 000$ premii numerar, castigatorul primind inca 1 500$.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Unibet Poker : 10 tickete garantate pentru IPC Pokerfest Bucuresti Unibet Poker : 10 tickete garantate pentru IPC Pokerfest Bucuresti IPC Pokerfest Bucuresti  ( Israeli Poker Championship) se anunta a fi turneul inceputului de an in Romania. Programat sa aiba loc in...
Pokerul online poate fi profitabil – ponturi bune pentru succes Pokerul online poate fi profitabil - ponturi bune pentru succes Pentru cei mai multi dintre noi, pokerul - online si offline - inseamna distractie si adrenalina. Pentru unii, jocul a fost dus la rang...
Castiga bilete la turnee si puncte bonus jucand turnee SNG Castiga bilete la turnee si puncte bonus jucand turnee SNG Luna martie este dedicata in special pokerului la casa online Unibet, aceasta venind cu inca o promotie valabila intreaga luna. Astfel, in f...