888sport

Castiga o calatorie in jurul lumii cu Unibet

Castiga o calatorie in jurul lumii cu Unibet

In decembrie casa online Unibet nu ne mai ofera ”misiunea lunii” la poker, sau cel putin promotia nu apare pe site. In schimb aceasta vine cu o alta promotie interesanta.

In urma acesteia un norocos utilizator Unibet va castiga o excursie in jurul lumii, care va dura 28 zile, timp in care vor fi vizitate toate cele 7 minuni ale lumii. De asemenea, alti 33 utilizatori vor castiga si ei calatorii, fiecare avand alta destinatie, iar peste 1 000 jucatori vor primi un premiu surpriza.

Castigatorii vor fi aflati pe 7 ianuarie 2017, in urma unei trageri la sorti la care vor participa toti cei ce au primit bilete jucand poker la cash game. Promotia va dura pana pe 31 decembrie, in fiecare zi fiind oferite, in mod aleatoriu, 45 bilete pentru tombola: 5 de aur, 10 de argint si 30 de bronz. Biletele de aur le pot obtine doar cei ce joaca pe mize NL/PL 25 (0.1/0.25) sau peste, cele de argint se vor repartiza celor ce vor juca la mesele cash NL/PL 10 (0.05/0.10) sau peste, iar biletele de bronz intra in posesia celor ce vor juca la mesele cash cu mize de NL/PL 4 (0.02/0.04) sau mai mari.

Castiga o calatorie in jurul lumii cu Unibet

Biletul poate fi atribuit in orice moment la una dintre mesele cash game, doar cel ce are butonul de dealer in acel moment primindu-l. Ceilalti jucatori de la acea masa vor primi premii ”de consolare”. Astfel, in cadrul unei mese NL/PL 25, respectiv NL/PL 10 la care s-a oferit un bilet, ceilalti jucatori vor primi un tichet de calificare in valoare de 10 euro la Unibet Open. In cadrul unei mese NL/PL 4 ceilalti jucatori vor primi un tichet de calificare de 2 euro la Unibet Open.

Un utilizator poate acumula mai multe bilete, insa doar cele de aur iti ofera ocazia de a castiga o calatorie in jurul lumii cu Unibet.

Ceilalti detinatori de bilete de aur vor castiga o calatorie sau un tichet pentru turnee de poker cu mize mari. O calatorie vor castiga si doi detinatori de bilete de argint, restul primind diverse premii, de la tichete pentru jocuri de poker cu mize medii pana la laptopuri si pachete UK Tour. In ceea ce priveste detinatorii de bilete de bronz, doi dintre ei vor castiga o calatorie, restul multumindu-se cu tichete de poker pentru premii medii si mici.

Castiga o calatorie in jurul lumii cu Unibet

Cu alte cuvinte, toti cei ce vor detine bilete se vor alege cu un premiu. Tragerea la sorti va incepe pe 7 ianuarie, ora 17:00 si va fi transmisa de acest canal. Toti jucatorii vor fi contactati sau vor primi premiul in termen de 7 zile lucratoare de la data extragerii. Castigatorii calatoriilot pot schimba premiul cu o alta calatorie de aceeasi valoare.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Premii cash de 35 000 euro in februarie Premii cash de 35 000 euro in februarie Pe parcursul lunii februarie Unibet va oferi 35 000 euro utilizatorilor care joaca la mesele cash de poker. Promotia s-a bucurat de succes in trecut, drept pen...
Ligile Unibet iti aduc premii totale de 15 000 euro Ligile Unibet iti aduc premii totale de 15 000 euro In luna februarie casa online Unibet ne ofera prilejul de a participa la cateva promotii ce vizeaza pokerul. Cea mai tentanta dintre acestea ofera ...
Misiunea lunii februarie Misiunea lunii februarie O noua luna vine cu o alta misiune la camera de poker Unibet, misiune care contine 5 pasi, pe care, daca ii vei finaliza, vei castiga puncte bonus sau bilete la diferite turn...