Acasa / Pariuri online / Top 5 bonusuri pariuri online
Unibet

Top 5 bonusuri pariuri online

Top 5 bonusuri pariuri online

De ce trece un parior de la agentiile stradale la cele din online? Motivele sunt multe, de la disponibilitatea 24/7 pe care o asigura agentiile online dar si de la oferta bogata mai sunt bineinteles bonusurile. Ce sunt bonusurile? Casele de top incearca prin tot felul de metode sa-si atraga clientii, cea mai intalnita o reprezinta sumele suplimentare de bani pe care le ofera utilizatorilor dupa primul depozit. Chiar daca aceste sume sunt de cele mai multe ori supuse termenilor si conditiilor, adica trebuie rulate, e totusi un mare avantaj fata de cele din offline care nu dispun de asa ceva. In Romania avem tot felul de bonusuri, de la pariuri gratuite pana la cele care egaleaza depozitul initial.

888Sport La 888sport avem unul dintre cele mai interesante bonusuri de bun venit. Primim 100% din cat am depus pana la 1000 RON dar in mai multe transe de 40 RON. Dupa ce am rulat prima transa de 10 ori, o primim pe urmatoarea pana incasam tot bonusul aferent depozitului initial.
Netbet La Netbet putem ajunge sa luam cel mai mare bonus din Romania, de pana la 1500 RON. Bonusul initial este de 100% pana la 450 RON si creste cu urmatoarele 4 depozite ajungand la un total de 1500 RON. Bonusul va fi creditat in mod automat in balanta NetBet Sport de indata ce jucatorii au pariat suma aferenta depozitului o data (x1), la cote de minim 1.60 si toate pariurile eligibile au fost stabilite.

Cod Bonus: NETBET1 (NETBET2-5 pentru urmatoarele depozite)

Winmasters Cel mai simplu bonus de bun venit este la Winmasters, cat depui atat primesti in limita a 500 RON la primul depozit. De exemplu depui 100 RON mai primesti inca 100 RON sub forma de bonus pe care ii poti folosi cum vrei. Pentru urmatoarele doua depozite primesti 100% pana la 250 RON, astfel ajungi la un total de 1000 RON.

Cod Bonus: BONUS500RO

Maxbet Inca un bonus clasic si simplu de obtinut gasim la una dintre cele mai noi agentii din Romania, Maxbet ofera 100% pana la 900 RON la primul depozit. Este necesar sa rulati depunerea + bonusul de 7 ori inainte de a face o retragere, pe cote de minim 1.70.
Sportingbet Sportingbet a schimbat de la 1 septembrie 2016 platforma dar si bonusul de bun venit la sport care este acum de 100% pana la 200 RON. Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote de 1.70 sau mai mari inainte de a putea fi retras.

Citeste si

Cota marita pentru Cristiano Ronaldo sa marcheze cu Borussia Dortmund

Cota marita pentru Cristiano Ronaldo sa marcheze cu Borussia Dortmund

Cota marita pentru Cristiano Ronaldo sa marcheze cu Borussia Dortmund Derby-ul de astazi din Liga …