netbet  UNIBET  SPORTINGBET  WINMASTERS  888  betfair  Fortuna
Acasa / Pariuri online / Top 5 bonusuri pariuri online
Unibet

Top 5 bonusuri pariuri online

Top 5 bonusuri pariuri online

De ce trece un parior de la agentiile stradale la cele din online? Motivele sunt multe, de la disponibilitatea 24/7 pe care o asigura agentiile online dar si de la oferta bogata mai sunt bineinteles bonusurile. Ce sunt bonusurile? Casele de top incearca prin tot felul de metode sa-si atraga clientii, cea mai intalnita o reprezinta sumele suplimentare de bani pe care le ofera utilizatorilor dupa primul depozit. Chiar daca aceste sume sunt de cele mai multe ori supuse termenilor si conditiilor, adica trebuie rulate, e totusi un mare avantaj fata de cele din offline care nu dispun de asa ceva. In Romania avem tot felul de bonusuri, de la pariuri gratuite pana la cele care egaleaza depozitul initial.

Top 5 bonusuri pariuri online La Netbet putem ajunge sa luam cel mai mare bonus din Romania, de pana la 1500 RON. Bonusul initial este de 100% pana la 450 RON si creste cu urmatoarele 4 depozite ajungand la un total de 1500 RON. Bonusul va fi creditat in mod automat in balanta NetBet Sport de indata ce jucatorii au pariat suma aferenta depozitului o data (x1), la cote de minim 1.60 si toate pariurile eligibile au fost stabilite.

Cod Bonus: NETBET1 (NETBET2-5 pentru urmatoarele depozite)

Top 5 bonusuri pariuri online Cel mai simplu bonus de bun venit este la Winmasters, cat depui atat primesti in limita a 500 RON. De exemplu depui 100 RON mai primesti inca 100 RON sub forma de bonus pe care ii poti folosi cum vrei. Este necesar sa rulati suma reprezentand depunerea si bonusul de 5 ori inainte de a face o retragere pe cote de 1.80 la pariurile simple sau 1.20 la pariurile combinate.

Cod Bonus: BONUS500RO

Top 5 bonusuri pariuri online Ca si in varianta din U.K, Sportingbet ofera pentru romani un pariu 100% gratuit ce poate ajunge la 200 RON. Spre exemplu pariem 200 RON pe un eveniment: daca pariul nostru este castigator nu mai primim niciun bonus, dar daca incepem cu stangul, Sportingbet ne ramburseaza suma mizata integral. Conditiile de rulaj sunt blande, si anume de 7 ori pe cote de 1.50 sau mai mari.
Top 5 bonusuri pariuri online Depune si revedinca bonusul folosind cel putin 10€ (din fondurile proprii) sau mai mult si vei primii automat bonusul in valoare de 100% din suma fondurilor proprii folosite pana la 200€. Va trebui sa pariati suma totala de bonus de 3 ori inainte ca bonusul si castigurile din bonus sa devina eligibile pentru retragere.

Cod Bonus: ZSKAAM

Top 5 bonusuri pariuri online Daca in multe alte privinte Unibet straluceste nu este si cazul bonusului de bun venit, care este de doar 50% pana la 150 RON pentru un pariu gratuit. Conditiile de rulaj nu sunt nici ele de invidiat, de 12 ori trebuie sa rulam bonusul inainte de a putea face o retragere, pe cote de 1.40 sau mai mari.

Citeste si

QWEEWQWQEWQE

Ponturi pariuri online pentru finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid si Atletico Madrid

Ponturi pariuri online pentru finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid si Atletico Madrid Sambata seara …