Super cote pentru meciul etapei din Liga 1

Ieri s-a reluat campionatul romanesc si odata cu acesta au inceput sa apara si promotiile oferite de cele mai importante agentii de pariuri online autorizate in Romania.

Betfair ofera jucatorilor noi pe aceasta platforma de pariere, super cote atat pentru Astra cat si pentru Dinamo la victorie:

promotieTot ce trebuie sa faceti este sa deschideti un cont la Betfair folosind acest link (click aici) si sa introduceti codul de promotie ZSKM06.

IMPORTANT: aceasta oferta este destinata doar jucatorilor care inca nu au cont la Betfair si se supune termenilor si conditiilor generale, asigura-te ca le citesti inainte.

Pariul maxim care poate fi plasat pe cotele speciale este de 10 euro, iar castigurile obtinute din cota normala se acorda cash direct in contul de jucator si diferenta pana la cota marita se acorda sub forma de bonus care trebuie rulat o singura data.

In cazul in care pierdeti pariul, suma pariata ( maxim 10 euro) va fi returnata in contul de jucator sub forma de bonus.

Aceasta oferta se adreseaza jucatorilor care au un buget redus, haideti sa dam un exemplu pe un depozit initial de 10 euro ( sau echivalentul in ron : 50).

Dupa cum bine stiti, Betfair, are oferta standard de bun venit de 100% pana la 200 euro din primul depozit. In cazul in care am depune pe aceasta oferta 10 euro vom mai beneficia de inca alti 10 sub forma de bonus ( care trebuie rulat de 3 ori).

Daca insa alegem oferta cu cotele marite, atunci avem sansa ca la cei 10 euro depusi sa luam 70 sau 80 daca suntem destul de inspirati sa alegem castigatoarea meciului. Asadar exista un risc insa clar este compensat valoare bonusului acordat.

Pariaza ACUM pe super cotele marite>>>

Va doresc sa aveti un weekend cat mai placut si castiguri cat mai mari la pariuri!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota 6 pentru FCSB sa castige la ultima clasata FCSB are nevoie de 3 puncte Atmosfera foarte buna in lotul "ros-albastrilor", echipa traverseaza momente extraordinare in Europa, dupa calificarea in grupele Ligii Europa, FCSB incearca si mai mult: ...
Rambursare pentru o selectie pierduta pe bilet Oferta dureaza pana in decembrie Daca preferi biletele multiiple in detrimentul celor single, cu siguranta ti s-a intamplat de zeci, daca nu chiar sute de ori sa le pierzi pe o singura selectie, sent...
Castiga doua freebeturi cu ligile europene Fiecare freebet e de 50 RON In acest weekend va incepe sezonul si in celelalte ligi de top din Europa. Este vorba despre La Liga, Serie A si Bundesliga.Cu aceasta ocazie, casa de pariuri Netbet p...