Betano

Cota 15 pentru succesul Romaniei contra Chile

Diseara nationala de fotbal a Romaniei va juca un meci amical impotriva celor de la Chile, in probabil ultimul joc al lui Christoph Daum la carma nationalei.

In weekend “tricolorii” au fost facuti sah mat de Lewandowski, polonezul inscriind un hat-trick. Speram ca in amicalul contra nationalei de pe locul 4 in lume sa nu incasam atat de multe goluri, singura sansa pentru a se intampla asta fiind ca chilienii sa nu joace la capacitate maxima si sa se odihneasca inaintea Cupei Confederatiilor, turneu ce va incepe in cateva zile.

In vederea partidei de diseara casa de pariuri Betfair prezinta o cota marita pentru victoria Romaniei, desi rautaciosii ar spune ca asta ar fi cota reala. Aceasta este 15.0, de ea beneficiind toti jucatorii care se vor inregistra pana la ora meciului (21:00) folosind codul pe care il veti vedea in josul paginii daca veti accesa imaginea de mai jos sau linkurile de la sfarsitul acestui articol.

Cota 15 pentru succesul Romaniei contra Chile

Ce trebuie sa mai fac pentru a obtine cota 15 pentru succesul Romaniei contra Chile?

Dupa ce te-ai inregistrat cu acel cod nu trebuie decat sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria selectionatei Romaniei. Maxim 50 lei vor fi luati in calcul pentru cota marita, ceea ce ar insemna ca daca Romania va triumfa vei castiga cel mult 750 lei. Astfel, miza se va rambursa sub forma de cash, in vreme ce profitul (maxim 700 lei) va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet.

Despre freebet

Acesta trebuie rulat o singura data in maxim 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Romaniei, cat si cel contand pentru rulaj trebuie plasate din sectiunea Sportsbook.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Betfair utilizand codul din acest link
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Amicale internationale (Linkuri rapide)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Romaniei

Inregistreaza-te acum pentru a beneficia de cota marita

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Pariaza pe Germania – Camerun si obtine un freebet de 40 RON Pariaza pe Germania - Camerun si obtine un freebet de 40 RON Astazi se disputa ultimele meciuri din faza grupelor de la Cupa Confederatiilor, aflam celelalte doua semifinaliste dupa ce ieri Portugali...
Cota 5 pentru ca Germania sa invinga Camerun Cota 5 pentru ca Germania sa invinga Camerun   Pentru a fi siguri de calificarea in semifinalele Cupei Confederatiilor nemtii trebuie sa obtina cel putin un punct maine, 25 iunie, in fata Cam...
Cota fantastica pentru victoria Germaniei impotriva Chile Cota fantastica pentru victoria Germaniei impotriva Chile   Dupa victoria cu emotii in prima etapa asupra australienilor, nemtii s-ar califica cu o victorie azi in fata chilienilor. Cu sigura...