Unibet

20 RON FREEBET pentru fiecare gol in Rusia – Noua Zeelanda

In seara asta se da startul Cupei Confederatiilor, o competitie care se desfasoara cu un an inainte de Cupa Mondiala, in cazul de fata in tara organizatoare, Rusia. In meciul de deschidere rusii vor evolua contra nationalei de fotbal din Noua Zeelanda. Selectionata din zona Oceania desi a pierdut precedentele 2 jocuri de pregatire, a facut-o la limita cu echipa mult mai bune din Europa.

Pe echipa gazda este o presiune destul de mare, fanii vor sa vada un joc bun si cu multe reusite pentru ca a mai ramas foarte putin pana la CM 2018. Diferenta de valoare este evidenta in favoarea rusilor care probabil vor reusi sa se impuna la scor.

Pentru fiecare gol marcat primesti 20 RON

Pariaza la Sportingbet pe victorie Rusia sau victorie Noua Zeelanda si pentru fiecare gol marcat de echipa ta primesti cate 20 RON sub forma de freebet, pana la cel mult 8o RON, adica 4 goluri.

Cum functioneaza

 1. Intra in contul Sportingbet (daca nu ai cont da click aici pentru a te inregistra)
 2. Pariaza minim 80 RON pe victorie Rusia sau victorie Noua Zeelanda
 3. Pentru fiecare gol marcat de echipa pe care ai pariat primesti 20 RON freebet pana la cel mult 80 RON
Termeni si conditii
 1. Pentru a te califica la această promoție trebuie să plasezi un pariu simplu (single) de cel puțin 80 RON înainte de începutul meciului, pe rezultatul final (piata “1X2”) al meciului care se califică.
  1. Miza minimă care se califică la această promoție este de 80 RON.
  2. Se va lua în considerare doar primul pariu simplu plasat pe unul din cele două pronosticuri care se califică la această promoție (pariurile pe rezultat de egalitate – X – nu se vor lua în considerare).
  3. Se vor lua în considerare doar pariurile plasate pe piata “1X2”.
  4. Pariurile Gratuite, pariurile anulate si pariurile închise cu opțiunea cash out (închidere pariu), nu se vor lua în considerare la îndeplinirea condițiilor acestei promoții.
  5. Pariurile plasate în secțiunea de pariuri Live, înainte de începutul meciului, nu se vor lua în considerare.
 2. În cazul în care contul dvs este în altă monedă, se va face conversia la cursul intern de schimb valutar: 1 EUR = 1 USD = 1 GBP = 2 BGN = 25 CZK = 300 HUF = 4 PLN = 4 RON = 80 RUB.
 3. Indiferent de rezultatul pariului, veți primi un freebet în valoare de 20 RON*numărul de goluri marcate de echipa pe care ați pariat, în limita a 80 RON. Așadar, FreeBet-ul maxim pe care îl puteți obține la această promoție este de 80 RON.
 4. FreeBetul va fi creditat în termen de 48 de ore de la încheierea meciului.
 5. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, fara restrictie la cote, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere.
 6. FreeBetul este disponibil pentru 7 zile de la creditare.
 7. Organizatorul acestei promotii își rezervă dreptul de a modifica sau retrage această ofertă în orice moment și fără o notificare.
 8. Decizia Organizatorului în toate privințele acestei promoții este finală.
 9. Luând parte la această promoție, confirmi că ești de acord cu Termenii și Condițiile acestei promoții și Termenii și Condițiile Standard Promoționale.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota marita pentru victoria Germaniei in semifinalele Cupei Confederatiilor Cota marita pentru victoria Germaniei in semifinalele Cupei Confederatiilor   Maine, 29 iunie, incepand cu ora 21:00, Germania va disputa cea de-a doua semifinala a Cupei Confederatiilor in f...
Pariuri speciale semifinale Cupa Confederatiilor Pariuri speciale semifinale Cupa Confederatiilor   Nu s-a petrecut nicio surpriza in ceea ce priveste echipele calificate in semifinalele Cupei Confederatiilor, astfel ca astazi si maine ne a...
Doua freebeturi de 50 RON pentru cupele europene Freebet de 100 RON pentru cupele europene   Astazi incepe in mod oficial editia 2017-2018 a cupelor europene, aici referindu-ne, evident, atat la Champions League, cat si la Europa League. ...