Supercupa României | Astra Giurgiu – CFR Cluj 1-0
Astra Giurgiu - CFR Cluj 1-0


Campioana Astra Giurgiu a câştigat Supercupa României, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0) pe CFR Cluj, câştigătoarea Cupei României. Golul “dracilor negri” a fost marcat de brazilianul William De Amorim, în minutul 86. Partida s-a disputat pe o ploaie torențială, fapt care a făcut ca terenul să fie băltit şi să afectete decisiv calitatea jocului. Marius Șumudică a stat în tribune, fiind suspendat pentru eliminarea din meciul cu ASA Târgu Mureș, din finalul sezonului trecut. Partida a avut loc la Cluj, pe “Cluj Arena”, unde pe lângă ce 9.980 de spectatori a fost prezent şi noul selecționer al naționalei României, germanul Christoph Daum.

Cristian Petre:Suntem extrem de bucuroși pentru acest trofeu câștigat. A fost meci extrem de greu, starea terenului a fost OK în prima repriză, dar în a doua, pe această ploaie torențială, era normal că hazardul își va pune amprenta pe desfășurarea meciului. Era clar că cel care va greși primul va pierde acest meci. Nu am făcut-o noi. Am pus presiune pe fundașii adverși și spre final am reușit să dăm lovitura și să câștigăm Supercupa. E un trofeu major în vitrina clubului nostru, ne dă și moral înaintea meciului cu Dinamo, dar mai ales cel cu FC Copenhaga“.

Vasile Miriuță:A fost un meci de luptă pentru că a plouat mult și înainte și în timpul meciului. Am făcut o greșeală copilărească și am pierdut acest meci, din păcate. Ne-am dorit mult să rămână acasă la noi Supercupa, din păcate nu am reușit. Fiecare poate greși, nimeni nu e perfect. Nu avem timp acum să plângem că am pierdut un trofeu, urmează campionatul. Păcat că am greșit în minutul 86, altfel mergeam la penalty-uri și acolo se putea întâmpla orice. Ne pare rău, dar mergem mai departe. În primele 20 de minute Astra a avut mai mult inițiativa pentru că au jucători de valoare, jucători tehnici. Dar apoi am avut și noi două ocazii, iar în a doua repriză nu mai puteai să combini din cauza terenului“.

Astra: 1. Silviu Lung jr (12. George Gavrilaș, 46) – 32. Kristi Vangjeli, 2. Geraldo Alves, 4. Fabricio Silva, 13. Júnior Morais (căpitan) – 31. Alex Ioniță II, 20. Florin Lovin (15. Cristian Oros, 84), 23. Fernando Boldrin – 24. Damien Boudjemaa (11. Daniel Florea, 61), 80. Filipe Teixeira, 91. William De Amorim. Antrenor: Cristian Petre.

CFR Cluj: 28. Alexandru Marc – 22. Tiago Lopes, 6. Ionuț Larie, 30. Andrei Mureșan, 45. Mario Camora (căpitan) – 17. Antonio Jakoliš (19. Bryan Nouvier, 87), 10. Davide Petrucci, 25. Juan Carlos Real Ruiz, 7. Adrian Păun – 21. Sergiu Negruț (11. Cristian López, 46), 26. Cristian Bud (9. Guimaraes Pinho Bruno “Guima”, 70). Antrenor: Vasile Miriuță.

Arbitru: István Kovács (Carei)


astra_cfr_cluj_supercupa_009


astra_cfr_cluj_supercupa_011


astra_cfr_cluj_supercupa_012


astra_cfr_cluj_supercupa_013


astra_cfr_cluj_supercupa_014

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Top 10 in circuitul ATP inainte de US Open Avem un nou lider mondial Dupa accidentarea grava de la incheietura din urma cu trei ani, putini se mai gandeau ca spaniolul Rafael Nadal va reveni in top 5.Nu numai ca ibericul reuseste sa pract...
Campioana Catalina Cristea Campioana Catalina Cristea. Fosta tenismena a decis sa faca unele declaratii interesante despre cariera si viata ei, intr-un interviu acordat recent.Una din cele mai bune tenismene ale Romaniei in...
Dezvaluirile lui Marica dupa retragere Dezvaluirile lui Marica dupa retragere. Fostul varf al nationalei a ales sa vorbeasca despre cariera sa si despre fotbalul romanesc in momentul actual.Unul din cei mai mari atacanti ai ultimilor a...