Netbet

Dinamo vs Petrolul Ploiesti


Ponturi pariuri – Dinamo vs Petrolul Ploiesti – Liga 1

22 august 2015, Bucureşti, Stadion: “Dinamo”, ora: 21:00 (Look TV, Digi Sport, Dolce Sport, Antena 1)
Biletul zilei: Dinamo Bucureşti – Petrolul Ploieşti (Liga 1 – Etapa a 8-a)

Dinamo Bucureşti (locul 2 – 13p)

Moralul jucătorilor dinamovişti nu este prea bun, pentru că au fost foarte aproape să piardă la Iaşi primul joc din acest sezon. Până la urmă, formaţia lui Mircea Rednic a obţinut un punct norocos cu CSMS Iaşi şi a rămas fără înfrâgnere după 7 etape disputate. “Câinii roşii” vor aborda meciul cu Petrolul doar la victorie, pentru a face uitată prestaţia mai slabă din etapa precedentă şi mai ales pentru a încerca să revină pe primul loc în clasament, fie şi pentru o zi.

Stoperul Andrei Marc a fost suspendat o etapă de Comisia de Disciplină a FRF, pentru cartonaşul roşu primit la Iaşi în etapa precedentă.

Mijlocaşul croat Aljoša Vojnović, care nu a jucat în partida cu CSMS Iaşi, având o problemă medicală, este apt de joc pentru întâlnirea cu Petrolul Ploieşti.

“Câinii roşii” au renunţat la doi jucători, fundaşul stânga bulgar Orlin Starokin, care şi-a reziliat contractul şi atacantul Fabian Himcinschi, care a fost transferat la Dunărea Călăraşi.

Dinamo București are cea mai bună apărare din Liga 1.

Valentin Lazăr: “Ploieştiul e oraşul meu, am jucat acolo, de când joc în Liga 1 nu am pierdut niciodată cu Petrolul. Am o motivaţie în plus când joc în faţa lor pentru că o persoană de acolo m-a aruncat ca pe o măsea stricată. Domnul Vivi Răchită m-a aruncat ca pe o măsea stricată şi am o motivaţie în plus. Am foşti colegi acolo şi vreau să învingem”.

Golgheterii FC Dinamo sunt Cosmin Matei (2 goluri), Dorin Rotariu (2 goluri), Steliano Filip (1 gol), Harlem-Eddy Gnohéré (1 gol), Patrick Petre (1 gol)

Următorul adversar: Pandurii Târgu Jiu (deplasare)

Vezi recomandările tipsterilor noştri şi în secţiunea Biletul zilei!

Sportingbet

Petrolul Ploieşti (locul 14 – 1p)

Moralul jucătorilor ploieşteni este în urcare, pentru că în sfârşit au reuşit să obţină primul succes din această ediţie de campionat, câştigând acasă partida cu FC Botoşani. “Lupii-galbeni” au prins curaj după acest succes şi vor veni în Ştefan cel Mare cu gândul de a câştiga din nou încă 3 puncte. Chiar dacă nu mai au un lot la fel de puternic ca în ultimele sezoane, “găzarii” se bazează pe faptul că sunt în revenire de formă şi vor fi sprijiniţi din nou de suporteri. Obiectivul lor este în primul rând să nu piardă şi dacă e posbil să încerce să o bată pe Dinamo.

Antrenorul Tibor Selymes are tot lotul la dispoziţie, cu excepţia atacantului tunisian Sofien Moussa, care este accidentat. Faţă de meciul precedent cu FC Botoşani, “lupii galbeni” s-au întărit cu doi atacanţi, Valentin Lemnaru (Universitatea Cluj) şi Nelson Bonilla (FC Viitorul).

Petrolul Ploieşti are o singură victorie în ultimele 10 meciuri disputate în Liga 1.

Tibor Selymes: “Echipa mea de suflet a fost, este şi va rămâne Dinamo, dar eu lucrez acum la Petrolul, sunt alături de băieţii ăştia, ne pregătim, suferim împreună şi facem tot ce putem să ne atingem obiectivul. Şi Dinamo şi noi, avem galerii frumoase, care fac spectacol în tribună. Sper ca fanii noştri să fie alături de echipă şi la Bucureşti. Cred că patru puncte din meciurile cu Dinamo şi Astra ne-ar asigura liniştea înaintea perioadei de întrerupere a campionatului”.

Golgheterii FC Petrolul sunt Sofien Moussa (2 goluri), Laurenţiu Marinescu (1 gol), Vlad Rusu (1 gol), Dacian Varga (1 gol) şi Vasile Maftei (FC Voluntari, autogol)

Următorul adversar: Astra Giurgiu (acasă)

Ultimele 5 meciuri disputate la Bucureşti:
15.05.2004: Dinamo Bucureşti – Petrolul Ploieşti 5 – 0
07.04.2012: Dinamo Bucureşti – Petrolul Ploieşti 1 – 3
26.08.2012: Dinamo Bucureşti – Petrolul Ploieşti 2 – 1
21.09.2013: Dinamo Bucureşti – Petrolul Ploieşti 1 – 1
30.11.2014: Dinamo Bucureşti – Petrolul Ploieşti 0 – 0

Ultimele 5 meciuri disputate la Ploieşti:
09.11.2003: Petrolul Ploieşti – Dinamo Bucureşti 0 – 1
25.08.2011: Petrolul Ploieşti – Dinamo Bucureşti 1 – 5
16.03.2013: Petrolul Ploieşti – Dinamo Bucureşti 2 – 1
30.03.2014: Petrolul Ploieşti – Dinamo Bucureşti 2 – 2
22.05.2015: Petrolul Ploieşti – Dinamo Bucureşti 0 – 3

Echipele probabile Dinamo Bucureşti – Petrolul Ploieşti:

Dinamo Bucureşti (4-2-3-1): Černiauskas – Feussi, Nedelcearu, Mevlja, Fai – I. Şerban, S. Filip – B. Gavrilă, C. Matei, D. Rotariu – Gnohéré
Rezerve: I. Popescu, Târcoveanu, Palić, P. Petre, Vojnović, V. Lazăr, Moldoveanu

Petrolul Ploieşti (4-2-3-1): Peçanha – Peteleu, Benga, Faug-Porret, Rippert – Ropotan, Bucşă – Farina, Zoubir, Varga – V. Rusu
Rezerve: Cobrea, Beţa, Tudose, Nepomuceno, Al. Chiriţă, Marinescu, P. Voinea

Pronostic Dinamo Bucureşti vs Petrolul Ploieşti: nu vor înscrie ambele echipe, la o cotă de 1.82 la UNIBET

Pont pariuri cotă mare Dinamo Bucureşti vs Petrolul Ploieşti: 1, la o cotă de 2.05 la UNIBET

Statistica mea pentru luna august: 20W – 5L – Güneş

Oferta pariuri online şi cote Dinamo Bucureşti – Petrolul Ploieşti
A_GUNES

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – AC Milan – Empoli – Serie A Ponturi fotbal - AC Milan - Empoli - Serie A sursa foto: skysports.com Incepand cu ora 16:00, "San Siro" va gazdui disputa dintre AC Milan si Empoli, acolo unde ma astept la un meci in care echipa g...
Ponturi fotbal – Sassuolo – Napoli – Serie A Ponturi fotbal - Sassuolo - Napoli - Serie A sursa foto: skysports.com In aceasta dupa-amiaza de la ora 13:30 va avea loc disputa dintre Sassuolo si Napoli, cele doua urmand sa se intalneasca pe "Ma...
Ponturi fotbal – Schalke – RB Leipzig – Bundesliga Ponturi fotbal - Schalke - RB Leipzig - Bundesliga sursa foto: skysports.com Incepand cu ora 18:30 se va da startul disputei dintre Schalke si RB Leipzig, cele doua urmand sa se intalneasca pe "Velt...