Unibet

Ponturi  Pariuri – Beitar Jerusalem vs Ordabasy – Europa League

Beitar Jerusalem vs Ordabasy

In mansa secunda a turului doi din Europa League, Beitar Jerusalem primeste vizita celor de la Ordabasy.

Beitar este o echipa de traditie a fotbalului israelian, castigand de 6 ori titlul de campioana, ultima data fiind in sezonul 2007/2008. Echipa israeliana a terminat sezonul precedent pe locul 4, la nouasprezece puncte de campioana Maccabi Tel Aviv. Intre timp, Beitar s-a intarit, printre noii jucatori numarandu-se si doi jucatori din campionatul romanesc: Morar de la Universitatea Cluj si Lucas (Petrolul Ploiesti).

Ordabasy este o echipa foarte tanara, la propriu, fiind fondata in acte in anul 1998. Pana atunci, echipa a suferit numeroase modificari de organizare si diverse denumiri. Cea mai buna performanta a lor, luand in calcul si fostele denumiri, este un loc secund ocupat in 1992, sub denumirea de Arsenal-SKIF. Ordabasy se afla la a doua participare in cupele europene, prima data evoluand in sezonul 2012/2013, tot in Europa League. Atunci, echipa a reusit sa treaca de echipa sarba Jagodina cu scorurile de 0-0 si 1-0, dar a fost eliminata in turul urmator de Rosenborg (1-2 si 2-2).

Unibet

Echipa oaspete se afla in plin campionat si se afla pe locul 4, cu 32 puncte dupa 19 etape, cu un golaveraj de 19-12. Oradabasy se afla la noua puncte de primul loc, ocupat de Aktobe. In ultimele 4 etape, acestia au acumulat doar patru puncte in urma a unei singure victorii, un egal si doua infrangeri.

Partida din tur s-a incheiat 0-0 iar in mansa retur, prima sansa la calificare o are Beitar. Principala recomandare pentru biletul zilei este victorie Beitr Jerusalem.

Ponturi  Pariuri – Beitar Jerusalem vs Ordabasy: Victorie Beitar la o cota de 1.67 la Unibet

Ponturi  Pariuri – Beitar Jerusalem vs Ordabasy:  X/Beitar la o cota de  4.90 la Unibet

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin propune un bilet cu cota 10 ! Bilete Pariuri : Madalin propune un bilet cu cota 10 !  Avem 8 evenimente,iar cota finala este 10,sincer cred ca sunt sanse mari de reusita,dar precum stim cu toti,sunt doar pariuri.
Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete bonus dublu ! Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete bonus dublu !  Toate evenimentele sunt de astazi,restul in decursul zilelor ce urmeaza,multa bafta.
Bilete Pariuri : Paul a fost inspirat cu 2 cote mari la Viitorul si Bayern ! Bilete Pariuri : Paul a fost inspirat cu 2 cote mari la Viitorul si Bayern ! Felicitari Paul pentru acest bilet senzational,triplu marcator la Viitorul si Bayern,ambele au fost verzi 😀 Este interes...