Jucatorii Frantei au folosit stimulente inaintea semifinalei cu Germania

Jucatorii Frantei au folosit stimulente inaintea semifinalei cu Germania

Sursa foto: 101greatgoals

Semifinala Frantei impotriva Germaniei a fost decisa, practic, de Antoine Griezmann, care a marcat ambele goluri ale gazdelor.

In primul rand, sa spunem ca avem unele dubii privind veridicitatea stirii pe care o vom prezenta mai jos si veti vedea si de ce. Dupa semifinala dintre Franta si Germania li s-a permis accesul catorva reporteri in vestiarul francezilor.

In timpul inspectiei, un reporter de la Bild (un ziar german) a gasit intr-o cutie folosita pe post de gunoi mai multe lucruri, printre care un tub de Guronsan, un stimulent pe baza de cafeina. Guronsan nu este o substanta interzisa, insa contine substante energizante si vitamina C, care ajuta in preintampinarea oboselii.

Jucatorii Frantei au folosit stimulente inaintea semifinalei cu Germania

Faptul ca tocmai un reporter german a descoperit ca jucatorii Frantei au folosit stimulente inaintea semifinalei cu Germania lasa loc de interpretari. Ca sa nu mai spunem ca acel reporter, in cautare de senzational, putea sa aduca el acel tub si sa-l ”scape” in cutie.

Trecand peste asta, cei de la ziarul Bild au contactat un expert in aceste lucruri, care a afirmat ca Guronsan nu e o substanta interzisa, oferind insa unele avantaje. Expertul Fritz Sorgel a concluzionat ca, in opinia lui, este vorba despre dopaj, avand in vedere avantajele pe care le creeaza acel medicament si anume cresterea performantei, inclusiv viteza de reactie.

Sursa: 101greatgoals

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Top 10 in circuitul ATP inainte de US Open Avem un nou lider mondial Dupa accidentarea grava de la incheietura din urma cu trei ani, putini se mai gandeau ca spaniolul Rafael Nadal va reveni in top 5.Nu numai ca ibericul reuseste sa pract...
Campioana Catalina Cristea Campioana Catalina Cristea. Fosta tenismena a decis sa faca unele declaratii interesante despre cariera si viata ei, intr-un interviu acordat recent.Una din cele mai bune tenismene ale Romaniei in...
Dezvaluirile lui Marica dupa retragere Dezvaluirile lui Marica dupa retragere. Fostul varf al nationalei a ales sa vorbeasca despre cariera sa si despre fotbalul romanesc in momentul actual.Unul din cei mai mari atacanti ai ultimilor a...