In fiecare luni si joi ai turnee de sloturi video

Casa online Betano a devenit cunoscuta pentru oferta foarte bogata de pariuri sportive, insa am putea arunca o privire si la jocurile de cazino.

Acolo de doua ori pe saptamana se organizeaza un turneu la jocurile slot, primul loc la un astfel de turneu obtinand 180 euro cash, fara a trebui sa-i ruleze. Competitia se desfasoara in fiecare luni si joi, nefiind necesara inscrierea pentru a juca. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa joci pe bani reali minim un joc care este inclus la turneu. Vei recunoaste usor jocurile slot video eligibile pentru turneu, acestea fiind marcate cu litera T.

Jucatorului care a obtinut cel mai mare profit (castig-pariu) in 20 runde consecutive ii va fi creditat contul cu 180 euro, celui de-al doilea cu 130 euro, al treilea clasat va primi 80 euro, al patrulea 50 euro, iar ocupantii locurilor 5 si 6 cate 30 euro. Sistemul de cazino calculeaza automat cea mai buna serie de profit din 20 runde consecutive. Asta nu este insa tot, fiindca pentru a fi eligibil la un premiu trebuie sa joci minim 850 runde, miza minima a uneia fiind 0.5 euro.

In fiecare luni si joi ai turnee de sloturi video

Sa joci 850 runde intr-o singura zi, chiar si la jocurile slot (ca la aparate) nu este la indemana oricui si tocmai aceasta regula face turneul de la casa online Betano sa fie diferit si mai interesant fata de alte turnee de acest gen.

In fiecare luni si joi ai turnee de sloturi video, clasamentul fiind actualizat periodic pe parcursul unei zile. Il poti vedea in partea dreapta a browserului atunci cand ai un joc de cazino deschis. Numele jucatorilor care au efectuat deja cele 850 rotiri sunt afisate in clasament cu verde. Premiile vor fi creditate in cont imediat dupa finalizarea fiecarui turneu.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiguri extra sau rambursari la blackjack Bonusurile vor fi creditate pe 21 august Esti pasionat de blackjack? Daca da, atunci trebuie sa afli despre promotia casei online Fortuna, promotie referitoare la jocul "Perfect Blackjack".Aceast...
Castiga 100 runde gratuite la fiecare 15 minute Fii atent la pagina promotiei Preluand modelul pariurilor sportive live, casa online Netbet vine cu o promotie care nu s-a mai intalnit pana acum. Aici poti castiga in fiecare sfert de ora de la 5 p...
Turneu cu premii totale de 100 000 RON la sloturi in aceasta saptamana Pentru a urca nu iti trebuie noroc Din 16 august pana in noaptea de 24 august, ora 23:59, casa online Unibet prezinta o promotie care nu are cum sa treaca indiferenta iubitorilor de jocuri mecanice s...