888sport

Cazino online – 20 rotiri gratuite la jocul Stickers

Cele mai bune promotii si bonusuri la cazino online. Sloturi, ruleta, blackjack toate intr-un singur loc.

Joaca astazi Stickers™, jocul slot cu 5 coloane, 3 randuri, 20 de linii fixe impreuna cu simbolurile Wild ce se tranforma in simboluri Sticky Wild si activeaza Sticky Spins™. Jocul ofera utilizatorilor o aventura plina de culori si o distractie pe cinste!

Cum iti iei rotirile gratuite?

  1. Intra in contul tau Winmasters si depune 40 ron (daca nu ai cont click aici)
  2. In sectiunea “Solduri și Transferuri” introdu codul 8INTFRSP20 si transfera banii din “Contul meu” în portofelul “Pariuri Sportive/Cazino
  3. Acceseaza sectiunea Sloturi si alege jocul Stickers sau joaca de pe telefonul tau

[su_spoiler title=”Termeni si conditii” icon=”arrow”]1. Această ofertă de bonus este valabilă pentru clienții din următoarele țări: Cehia, Slovacia, Polonia, România, Ungaria și Rusia.
2. Doar 20 de rotiri gratuite la jocul slot Stickers pot fi revendicate per jucător.
3. Pentru a se califica la promoția rotirilor gratuite, utilizatorul trebuie întăi să efectueze un depozit minim de 40 RON între 10.08.2015 și 31.08.2015.
4. Orice câștig ce decurge din rotirile gratuite trebuie să fie rulate de cel puțin 10 ori înainte de a face o retragere. În cazul în care cererea de retragere este efectuata înainte de îndeplinirea condițiilor de rulaj , bonusul va fi anulat și câștigurile ce au decurs din acesta vor fi deduse din contul de parior. Atunci cand condițiile de rulaj au fost îndeplinite fondurile se vor transforma în bani reali.
5. Rotirile gratuite sunt disponibile timp de 10 zile după ce prima rotire a fost efectuată.
6. Clienții au 7 zile să îndeplinească condițiile de rulaj. Daca acestea nu sunt îndeplinite, bonusul va fi anulat.
7. Condițiile de rulaj pentru fiecare joc în parte sunt stabilite în conformitate cu Termenii și Condițiile winmasters Cazino. (punctul 14). https://www.winmasters.com/en/general-pages/terms-conditions/
8. Câștigul maxim din rotirile gratuite este limitat la 50 EUR.
9. Jucătorii vor trebuie să furnizeze documentele de identificare (KYC) pentru a-și valida identitatea. În caz contrar, câștigurile vor fi anulate din contul de parior.
10. winmasters își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile acestei oferte în orice moment și fără anunț prealabil fiind responsabilitatea utiizatorilor să verifice periodic site-ul nostru pentru modificări sau actualizări.
11. winmasters își rezervă dreptul de a exclude jucători din această promoție sau din promoțiile viitoare dacă avem motive să suspectăm un abuz al acestei promoții.
12. Termenii și condițiile valide pentru această ofertă sunt completare a Termenilor și Condițiilor Generale winmasters.
13. În cazul unei dispute, deciziile Managementului winmasters sunt finale.
14. Această ofertă specială este validă până când cuantumul total al rotirilor gratuite este epuizat.[/su_spoiler]

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiga zilnic 500 RON cu Hot Summer Sizzler Castiga zilnic 500 RON cu Hot Summer Sizzler  Iubitorii jocurilor de cazino cu siguranta vor fi  incantati de noua promotie a casei online Fortuna, acolo unde poti castiga zilnic un premiu. ...
Intra acum in cursa pentru 40000 RON Intra acum in cursa pentru 40000 RON  Daca esti un pasionat al jocurilor mecanice (slot) atunci este foarte probabil sa accepti provocarea casei online Winmasters.Pana pe 22 iulie aceast...
Castiga saptamanal un voucher de 2500 RON jucand bingo Castiga saptamanal un voucher de 2500 RON jucand bingo  Singura casa online din Romania care ofera jocuri de bingo, Unibet, prezinta in aceste zile o provocare in urma careia poti castiga pr...