Top promotii la pariuri online pentru finala Portugalia – Franta de la Euro 2016

Euro 2016 se va incheia in seara asta cu partida dintre Portugalia si tara gazda, Franta. Pentru acest super meci avem la dispozitie mai multe oferte la pariuri online, de la pariuri gratuite, cote marite si castiguri duble pana la un jackpot de 20.000 RON.

1. UNIBET: pariu 100% gratuit live

Pariaza minim 50 RON pre-meci pe finala iar urmatorul pariu plasat live pe acest evenimente este 100% gratuit in limita a 25 RON. Daca pariezi pre-meci peste 100 RON atunci pariul gratuit live va fi de 50 RON. Inainte de a face pariul nu uita sa optezi pentru promotie de pe butonul optatiasdasddsa din sectiunea respectiva.

Top promotii la pariuri online pentru finala Portugalia - Franta de la Euro 2016

[divider]

2. NETBET: 5 cote marite

Intra pe site-ul Netbet in sectiunea promotii si cauta aceasta oferta iar mai apoi inscrie-te de pe butonul asdasdsa pentru a putea paria pe cele 5 cote marite:

  1. Franta Peste 2.5 goluri: Cota Speciala 6.50, inainte 5.80
  2. Giroud sa inscrie primul: Cota Speciala 7.00, inainte 5.80
  3. Payet sa inscrie in orice moment: Cota Speciala 5.00, inainte 4.00
  4. Portugalia sa inscrie peste 1.5 goluri: Cota Speciala 5.50, inainte 4.50
  5. Scor exact: 1:0 pentru Portugalia: Cota Speciala 10.00, inainte 8.50

Doar primul pariu simplu, pre-live de minim 20 RON plasat pe fiecare cota speciala este eligibil. Jucatorii vor beneficia de cotele speciale sub forma de Freebet care poate ajunge pana la 40 RON.

Top promotii la pariuri online pentru finala Portugalia - Franta de la Euro 2016

[divider]

3. SPORTINGBET: jackpot 20.000 lei

Pronosticheaza statisticile meciului Portugalia – Franta (goluri, posesia mingii, total suturi, cornere si cartonase galbene) iar Sportingbet te premiaza cu 20.000 lei. Pentru a valida inscrierea trebuie sa pariezi minim 40 RON inainte de startul finalei pe orice eveniment sportiv. Daca vor fi mai multi castigatori atunci premiul se va imparti in mod egal la fiecare.

Top promotii la pariuri online pentru finala Portugalia - Franta de la Euro 2016

[divider]

4. BETFAIR: castiguri dublate

Fa un pariu de tip rezultat final (1,X sau 2) la Portugalia vs. Franta de la Euro 2016 iar daca pana in minutul 30 se inscrie un gol iar la final selectia ta este castigatoare atunci Betfair iti dubleaza castigul. Castigurile obtinute din cota normala sunt platite direct in cont iar cele din cota dublata sunt sub forma de bonus. Miza maxima care se califica este de 25€.

asasdsasasaddsa
[divider]

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiga un freebet in fiecare zi de Liga 1 Freebetul trebuie jucat live Dupa cum probabil sunteti la curent, casa de pariuri Winmasters prezinta in fiecare weekend  in care se disputa Liga I o promotie pentru aceasta competitie, una ce vizeaz...
Pentru un debut cu dreptul al catalanilor primesti cota 4 Barcelona are cota 4 sa castige Barcelona trece prin momente mai putin placute in aceasta vara, dupa ce l-a pierdut pe Neymar la PSG, a cedat si Supercupa Spaniei in fata marei rivale Real Madrid, du...
Cota 6 pentru FCSB sa castige la ultima clasata FCSB are nevoie de 3 puncte Atmosfera foarte buna in lotul "ros-albastrilor", echipa traverseaza momente extraordinare in Europa, dupa calificarea in grupele Ligii Europa, FCSB incearca si mai mult: ...