Netbet

Biletul zilei : Pariu pe marcatori in Champions League

Inca putin si incepe prima semifinala de Champions League si sunt sigur ca deja biletul zilei sta la loc de cinste in asteptarea meciului.

Meciurile de asemenea importanta de obicei atrag oamenii care nu pariaza in mod frecvent sa plaseze pariuri pe echipele lor favorite doar pentru a urmarii meciul cu mai mare intensitate. Asa ar trebuii sa fie tratate pariurile: un mod in care beneficiezi de o distractie, riscand ceva banuti. Intodeauna insa trebuie tratate cu responsabilitate si maturitate: pariati doar sume care vi le permiteti!

Andrei un cititor al siteului nostru ne-a trimis o un bilet la pariuri pe care l-a jucat dupa ce a vazut ofertele speciale prezentate de noi de la William Hill ( click aici sa vezi articolul) :

pariuBiletul zilei jucat de Andrei are o miza de 50$ pe cota 8.00 : Tevez si Ronaldo sa inscrie in meciul din aceasta seara!

Ii dorim mult noroc si sa ii iasa biletul jucat la pariuri, castigul total fiind de 400$. De asemenea el poate inchide pariul in cazul in care unul dintre cei 2 marcheaza pentru o suma mai mica, dar totusi in profit gratie optiunii de “Cash in” disponibila!

Pentru cei care sunt amatori de pariuri speciale, la fiecare meci de importanta majora, WilliamHill este de departe cea mai buna alegerele: cele mai mari cote si cele mai multe pariuri speciale!

williamhill

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Man » 22 PONTURI de la Atlanta, Gstaad, Hamburg » (27.07.2017) Man » 22 PONTURI de la Atlanta, Gstaad, Hamburg » (27.07.2017)"The Atlanta Open" cunoscut și ca "BB&T Atlanta Open" din cauza principalului sponsor - Branch Banking and Trust - este un tur...
Bilete Pariuri : Un jucator din Suceava a castigat peste 90.000 lei pe cupa Scotiei ! Bilete Pariuri : Un jucator din Suceava a castigat peste 90.000 lei pe cupa Scotiei ! Inspirat si curajos,a mizat acelasi bilet de 2 ori cu o investitie totala de doar 400 ron,iar la final s-a ales c...
Bilete Pariuri : Madalin propune un bonus dublu si cota 23 ! Bilete Pariuri : Madalin propune un bonus dublu si cota 23 ! Succes,bonus dublu este pentru 2 zile,iar cota 23 doar pentru astazi 😀