888sport

Biletul zilei : Pariu pe marcatori in Champions League

Inca putin si incepe prima semifinala de Champions League si sunt sigur ca deja biletul zilei sta la loc de cinste in asteptarea meciului.

Meciurile de asemenea importanta de obicei atrag oamenii care nu pariaza in mod frecvent sa plaseze pariuri pe echipele lor favorite doar pentru a urmarii meciul cu mai mare intensitate. Asa ar trebuii sa fie tratate pariurile: un mod in care beneficiezi de o distractie, riscand ceva banuti. Intodeauna insa trebuie tratate cu responsabilitate si maturitate: pariati doar sume care vi le permiteti!

Andrei un cititor al siteului nostru ne-a trimis o un bilet la pariuri pe care l-a jucat dupa ce a vazut ofertele speciale prezentate de noi de la William Hill ( click aici sa vezi articolul) :

pariuBiletul zilei jucat de Andrei are o miza de 50$ pe cota 8.00 : Tevez si Ronaldo sa inscrie in meciul din aceasta seara!

Ii dorim mult noroc si sa ii iasa biletul jucat la pariuri, castigul total fiind de 400$. De asemenea el poate inchide pariul in cazul in care unul dintre cei 2 marcheaza pentru o suma mai mica, dar totusi in profit gratie optiunii de “Cash in” disponibila!

Pentru cei care sunt amatori de pariuri speciale, la fiecare meci de importanta majora, WilliamHill este de departe cea mai buna alegerele: cele mai mari cote si cele mai multe pariuri speciale!

williamhill

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul zilei: Sydu are incredere in echipa lui Sumudica Biletul zilei: Sydu are incredere in echipa lui Sumudica Pariul a fost plasat la Unibet, agentia nr.1 licentiata in Romania. Profita acum de pariul fara risc de 250 RON printr-un click aici Pe...
Bilete Pariuri : Madalin propune pauza final ! Bilete Pariuri : Madalin propune pauza final !  Evenimentele se joaca single cu miza egala,de asemenea se mai poate incerca si sistem 2/6 sau combinate cate 2 pe bilet.
Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete pentru astazi ! Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete pentru astazi !  Succes,toate evenimentele se disputa astazi.