888sport

Biletul zilei : Pariu pe marcatori in Champions League

Inca putin si incepe prima semifinala de Champions League si sunt sigur ca deja biletul zilei sta la loc de cinste in asteptarea meciului.

Meciurile de asemenea importanta de obicei atrag oamenii care nu pariaza in mod frecvent sa plaseze pariuri pe echipele lor favorite doar pentru a urmarii meciul cu mai mare intensitate. Asa ar trebuii sa fie tratate pariurile: un mod in care beneficiezi de o distractie, riscand ceva banuti. Intodeauna insa trebuie tratate cu responsabilitate si maturitate: pariati doar sume care vi le permiteti!

Andrei un cititor al siteului nostru ne-a trimis o un bilet la pariuri pe care l-a jucat dupa ce a vazut ofertele speciale prezentate de noi de la William Hill ( click aici sa vezi articolul) :

pariuBiletul zilei jucat de Andrei are o miza de 50$ pe cota 8.00 : Tevez si Ronaldo sa inscrie in meciul din aceasta seara!

Ii dorim mult noroc si sa ii iasa biletul jucat la pariuri, castigul total fiind de 400$. De asemenea el poate inchide pariul in cazul in care unul dintre cei 2 marcheaza pentru o suma mai mica, dar totusi in profit gratie optiunii de “Cash in” disponibila!

Pentru cei care sunt amatori de pariuri speciale, la fiecare meci de importanta majora, WilliamHill este de departe cea mai buna alegerele: cele mai mari cote si cele mai multe pariuri speciale!

williamhill

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul zilei la pariuri sambata 21 ianuarie 2017 Biletul zilei la pariuri sambata 21 ianuarie 2017 Liverpool - Swansea "Cormoranii" n-au avut tocmai inceputul de an la care sperau, au obtinut o singura victorie, in Cupa Ligii cu Plymouth. El...
AUSTRALIAN OPEN: Va propunem o dublă pentru această noapte AUSTRALIAN OPEN: Va propunem o dublă pentru această noapte Huey/Mirnyi - Groth/Guccione Dupa un sezon destul de bun pentru echipa belorusului Mirnyi si a filipinezului Huey, in care au reusit in p...
Biletul zilei 20 IANUARIE de la Gabriel Biletul zilei 20 IANUARIE de la Gabriel Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe! Tocmai am terminat analiza pentru astazi si am pregatit pentru astazi un bilet interesant in care am incredere. P...