Sportingbet

Biletul Zilei : Iguodala face legea in Oakland!

In ultimele zile avem profit maxim, incepand cu primul meci dintre Golden State Warriors si Cleveland Cavaliers, continuand cu profitul garantat pe finala Uefa Champions League si culminand cu Alvaro Morata care a facut exact ceea ce era necesar pentru el si echipa sa, un sut cadrat pe spatiul portii, care a adus chiar si golul pentru gruparea juventina, insa care nu avea sa fie de ajuns impotriva catalanilor lui Luis Enrique.

In seara asta ne revenim la origini si asteptam cu enorm de mult interes partea a doua a luptei din finalele NBA dintre Warriors si Cavaliers. In lumina ultimelor evenimente si anunturi din partea celor din Cleveland, Kyrie Irving este OUT pana la inceputul urmatorului sezon, fapt ce usureaza din ce in ce mai mult ecuatia pentru trupa lui Steph Curry si Klay Thompson. Astazi pentru biletul zilei insa ne vom concentra asupra altui jucator cheie!

Biletul Zilei: Iguodala face legea in Oakland! / Warriors@Cavaliers (3 AM)

Biletul Zilei: Iguodala face legea in Oakland!

Daca ar fi sa nominalizam un singur om caruia cei de la Warriors ar trebui sa-i multumeasca pentru faptul ca in momentul de fata nu sunt condusi cu 0-1 la general de catre cei de la Cleveland, acel om se numeste cu cea mai mare siguranta Andre Iguodala! Dupa un inceput foarte chinuit de meci, Warriors s-a vazut condusa chiar si la 14 puncte, iar daca foarte multa lume pune victoria si implicit revenirea pe seama bancii lui Steven Kerr, care a dominat-o pe cea a lui Cavs cu 34-9, eu pun acel grup numit “banca” in foarte mare masura pe Iggy! 😀

Defensiv

  • A fost pur si simplu un monstru incredibil de greu de trecut si s-a aparat excelent la toate fazele, reducandu-l pe LeBron James cand a fost in meci direct cu el la numai 4/14 Field Goals, ceea ce reprezinta un lucru incredibil avand in vedere faptul ca James s-a cam jucat in rest cu marea majoritate a jucatorilor din apararea lui Kerr reusind aruncari incredibile. Iggy cu siguranta nu a fost unul dintre acestia si i-a aratat lui James cine e seful!
  • Cand reusesti 3 recuperari, un capac si 1 steal in conditiile in care tu vii de pe banca drept 6th man si fisa postului tau nu le recomanda pe toate acestea, inseamna ca ai avut o destul de mare contributie defensiva!

Ofensiv

  • Acest capitol ne intereseaza pe noi cel mai mult, urmand sa pariem pe numarul de puncte inscris de Iguodala in aceasta seara. In primul meci, Iggy, in postura de jucator sosit de pe banca a reusit sa inscrie nu mai putin de 15 puncte, avand un procentaj foarte bun de la downtown 2/3, iar la Field Goals 6/8. Un lucru amuzant este ca la o aruncare de la 3 puncte, acesta a aruncat fara un pantof, cosul fiind unul reusit.
  • Conteaza si modul in care a marcat acele 15 puncte, tot timpul serios si calm pe pozitii, Iguodala nu a aratat nici macar o ezitare in momentul aruncarilor si pot spune ca a fost cu adevarat “Clutch man”-ul de care avea nevoie Warriors cu atat de multa disperare si aportul sau s-a vazut foarte serios pe tabela, aducand si cateva pase decisive!

Pronostic baschet: Andre Iguodala over 8.5 points @ 1.85 @ Superbet

Iggy

Statistica luna iunie biletul zilei: 5W – 2L – Vlad

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Harrison – Millman – Atlanta (SUA) Ponturi Tenis Harrison - Millman - Atlanta (SUA) In aceasta seara, de la ora 23:00, avem disputa Harrison - Millman, iar norocul australianului cred ca i se va termina. Vom lua pe Ryan pe biletul zil...
Man » 22 PONTURI de la Atlanta, Gstaad, Hamburg » (27.07.2017) Man » 22 PONTURI de la Atlanta, Gstaad, Hamburg » (27.07.2017)"The Atlanta Open" cunoscut și ca "BB&T Atlanta Open" din cauza principalului sponsor - Branch Banking and Trust - este un tur...
Ponturi fotbal Yehuda – Zenit – Europa League Ponturi fotbal Yehuda – Zenit – Europa League Sursa foto: jpost.com Joi, 27 iulie, de la ora 20:30, pe “Hamoshava Stadium”, Yehuda joaca impotriva celor de la Zenit, in prima mansa din turul al trei...