Betano

Biletul Zilei: Final Four-ul Euroligii de la Madrid!

Asediu total noapte trecuta in Staples Center, a plouat la propriu cu “rachetele” lui Harden si Howard, care au trimis meciul in decisiv si le-au dat un avantaj major celor de la Houston Rockets, care la scorul de 3-1 pareau ca si eliminati. Noi ne bucuram ca am nimerit 3 din cele 4 pronosticuri si speram ca si la noapte sa revenim poate cu performante si pronosticuri castigatoare!

In ceea ce priveste ziua de astazi, am prins putin ragaz sa postez mai devreme si spre norocul nostru, astazi ne putem bucura de spectacolul european de cel mai inalt nivel, la care vom asista in Final Four-ul Euroligii de la Madrid!

Biletul Zilei: Final Four-ul Euroligii de la Madrid! / Real@Fenerbahce (10 PM)

Biletul Zilei: Final Four-ul Euroligii de la Madrid!

 

“Sa inceapa jocurile”, dupa cum spunea un personaj facut deja celebru in Hunger Games! Dupa sferturi ale Euroligii care ne-au tinut cu sufletul la gura si dupa buzzer-beatere care mai de care mai dramatice, in sfarsit a sosit timpul sa fim martori pe perioada 15-17 mai la un adevarat spectacol baschetbalistic, care-i are in prim plan pe cei de la Real Madrid, Fenerbahce Istanbul, CSKA Moskova si Olympiakos Piraeus.

Aceste 4 nume sunt nume cu traditie in Final Four-ul Euroligii, intrucat Olympiakos deja s-a calificat in 3 din ultimii 4 ani, pe cand CSKA de 12 ori in ultimi 13 ani si la fel sta treaba si pentru Real si Fener. Meciul dintre CSKA si Olympiakos mi se pare unul extrem de imbarligat, chiar daca rusii sunt dati favoriti clar si prefer sa ma feresc de meciul acela si sa-mi indrept direct atentia inspre headline-ul serii – meciul zilei.

Real Madrid – Fenerbahce Istanbul este partida care va tine intreg tinutul madrilean si nu numai cu sufletul la gura in aceasta noapte si se anunta un spectacol de gala cu Rudy Fernandez si Goudelock in frunte. Cei doi isi vor disputa suprematia de coordonatori de joc si de aruncatori de la 3 puncte, toate acestea sub indemnele si urarele a mii de fani blanco care spera sa-si sustina echipa si in finala mare de duminica!

Pe langa pronosticul simplu, luat cu un mic handicap pe echipa favorita si care de drept este asteptata de o intreaga suflare sa-si revendice premiul ce le-a fost furat anul trecut tocmai de sub nas de Maccabi, va voi oferi si cateva pronosticuri statistice, oferite de Superbet la pariurile speciale!

Pronostic: Real Madrid -2.5 @ 1.50 

Pronostic: Rudy Fernandez over 13.5 points @ 1.80

Pronostic: Sergio Rodriguez over 10.5 points @ 1.80

Pronostic: Duel 3 puncte – Real Madrid @ 1.60

Pronostic: Duel pase decisive – Real Madrid @ 1.45

Pronostic: Libere – Fenerbahce over 67.5% @ 1.85

Statistica luna mai: 15W – 12L – Vlad

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

PONTURI Australian Open (22.01.2017) @ optimi de finală PONTURI Australian Open (22.01.2017) @ optimi de finală $50.000.000 pune la bataie prestigiosul turneu din Antipozi care vor fi împartiti astfel (atat la masculin, cat si la feminin): $50.000 (primul...
Ponturi fotbal Southampton – Leicester – Anglia Premier League Ponturi fotbal Southampton – Leicester – Anglia Premier League Sursa foto: telegraph.co.uk Duminica, de la ora 14:00, pe “St. Mary’s Stadium” din Southampton, echipa locala urmeaza sa o intalneasca ...
Ponturi pariuri hochei NHL 22 ianuarie 2016 Ponturi pariuri hochei NHL 22 ianuarie 2016 sursa foto: NHL.com Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators (SUA NHL, ora 2:00) Leafs si Senators se intalnesc azi in derby-ul Canadian. Ambele echipe au c...
Pariu fara risc Unibet