Betano

Biletul zilei din NBA de la Curry de 2,20 / Clippers @ Rockets

paul2

Stiu ca in acelasi timp cu mine, poate mai repede, o sa puna Vlad o analiza despre meci.  Stiu ce pronostic o sa dea si de-asta imi place sa-l am coleg, ca avem o diversitate in pronosticuri. De aceea, biletul zilei se formeaza dintr-un single de 2,20 la meciul dintre Clippers si Rockets.

Sincer, la inceputul seriei, in niciun caz nu ma asteptam la un 3-1 Clippers dupa 4 meciuri, in special dupa lipsa lui Paul la inceputul seriei. Mi se parea scenariul imposibil, care, azi, a devenit posibil.

Situatia sta in felul urmator. Clippers marcheaza in seria asta in ,, prostie ”. Mi se pare ca Rockets e de pe alta planeta cand vine vorba de aparare : 128, 124,109,117. GROAZNIC, GROAZNIC DE MULTE ! Si cam despre asta e vorba aici..

Si cheile spre pronosticul meu stau in urmatoarele :

1 . Barnes – Harden

Acest duel nu a fost dus doar pe teren ci si in tribune, acolo unde Barnes a primit 50 de mii de dolari amenda ca ar fi insultat-o pe mama lui Harden.. :))

In alta ordine de idei, Barnes a aratat ca-l poate opri pe Harden. Nu neaparat sa-l opreasca, dar sa-l limiteze. Dar invers? Ei bine, Harden trebuie sa dovedeasca de ce a fost pus acolo in lista aia pentru posibilii candidati la MVP. Nu doar ca e un marcator bun, dar trebuie sa dovedeasca si ca e un aparator foarte bun. In conditile in care Barnes e limitat, in jocul sau incepe sa se instaleze o frustrare. O frustrare pe care am vazut-o in multe meciuri cu exceptia acestei serii cu Rockets. Pentru ca a facut ce a vrut pe-acolo, recuperari ofensive prea multe cu Harden in fata si-asa mai departe..

2. Terry, mai putem?

In lipsa unui PG care sa-i faca fata lui Paul corespunzator, Terry, un om care are la ani cam cat are si la picior ( exagerez putin, e drept.. ), trebuie sa-l tina pe Paulica a’ nost de la Clippers. O misiune groaznic de greu de facut. Si asta nu pentru ca Terry ar fi un novice. Ba chiar e un expert. Dar nu-l prea ajuta varsta. Problemele vin din viteza lui Paul si abilitatea de a scoate oameni din joc. Aici ar trebui sa intervina putin si Harden, SG-ul celor de la Rockets. In momentul in care l-ar putea limita pe Paul, au o sansa astazi.

Pariul meu tine de defensiva lui Rockets. E acum sau niciodata. Nu cred ca Kevin McHale o sa se duca in vestiar si o sa le zica ,, Ba, baieti, azi dati drumu la aruncari de 3. Si pe aparare om vedea noi ce-om face ” . Pentru ca asa nu o sa castigi niciodata cu Clippers. Si o astfel de atitudine iti castiga jocuri, nu si campionate. Daca Rockets mai vrea ceva din seria asta, ar trebui sa inceapa sa se apere. De azi. Pana nu e prea tarziu.

Pronostic : Sub 214,5 puncte @ 2,20

Biletul zilei din NBA de la Curry de 2,20

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Man » 22 PONTURI de la Atlanta, Gstaad, Hamburg » (27.07.2017) Man » 22 PONTURI de la Atlanta, Gstaad, Hamburg » (27.07.2017)"The Atlanta Open" cunoscut și ca "BB&T Atlanta Open" din cauza principalului sponsor - Branch Banking and Trust - este un tur...
Man » 28 PONTURI de la Atlanta, Gstaad, Hamburg » (25.07.2017) Man » 28 PONTURI de la Atlanta, Gstaad, Hamburg » (25.07.2017)"The Atlanta Open" cunoscut și ca "BB&T Atlanta Open" din cauza principalului sponsor - Branch Banking and Trust - este un tur...
Uefa Champions League Ticket – 24-07-2017 – Claudiu Hood Uefa Champions League Ticket - 24-07-2017 - Claudiu Hood======================== ====6,49==== ============================EUROPA: Liga Campionilor - Calificare - SemifinaleFCSB (Rou)...