Unibet

Biletul zilei 25 august: Aflam primele echipe calificate in grupe

Biletul zilei de astazi va cuprinde, dupa cum era de asteptat, doua meciuri din mansa secunda a play-offului Champions League.

In primul, Malmo o va intalni pe teren propriu pe Celtic. In tur a fost 3-2 pentru echipa scotiana, suedezii reducand din handicap in prelungirile partidei. Finalista in sezonul 1978-1979 a Cupei Campionilor Europeni, Malmo a mai fost de atunci doar sezonul trecut in grupele Champions League. Din precedentele 9 partide de pe teren propriu din Liga Campionilor, Malmo a primit gol doar cu Atletico Madrid si Juventus. As vedea o partida foarte grea pentru formatia scotiana, in urma careia s-ar putea chiar sa nu obtina calificarea.

In al doilea meci de pe biletul zilei, Sahtior Donetsk o va avea ca adversara pe Rapid Viena. In tur “minerii” au invins in Austria cu 1-0. Weekendul trecut, acestia au jucat cu rezervele un meci din Cupa Ucrainei, asadar nu cred ca gazdele se vor plange de oboseala in aceasta partida. Avand insa in vedere precedentele meciuri din Champions League mai ales ale lui Rapid Viena, sunt de parere ca vom vedea multe goluri in meciul de azi din Ucraina.

Biletul zilei 25 august: Aflam primele echipe calificate in grupe

Biletul zilei 25 august: Aflam primele echipe calificate in grupe

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul zilei: Sydu are incredere in echipa lui Sumudica Biletul zilei: Sydu are incredere in echipa lui Sumudica Pariul a fost plasat la Unibet, agentia nr.1 licentiata in Romania. Profita acum de pariul fara risc de 250 RON printr-un click aici Pe...
Bilete Pariuri : Madalin propune pauza final ! Bilete Pariuri : Madalin propune pauza final !  Evenimentele se joaca single cu miza egala,de asemenea se mai poate incerca si sistem 2/6 sau combinate cate 2 pe bilet.
Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete pentru astazi ! Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete pentru astazi !  Succes,toate evenimentele se disputa astazi.