888sport

Biletul zilei 23.08.2015: “Cetatenii” au un moral excelent

Astazi vom plasa pe biletul zilei doua meciuri televizate, formatia oaspete pornind favorita in ambele.

Primul vizeaza duelul dintre Everton si Manchester City. Este cam devreme sa tragem concluzii, avand in vedere ca s-au scurs doar doua etape, insa credem ca City a luat o optiune importanta pentru castigarea titlului. Formatia lui Manuel Pellegrini a invins campioana Angliei cu 3-0. Daca va castiga si in aceasta seara, Manchester City va ajunge la 9 victorii la rand in campionat, egaland recordul clubului din urma cu 103 ani. La forma aratata de City in cele doua etape, sunt de parere ca aceasta va reusi mai mult de un gol aici. De partea cealalta, “caramelele” au primit doua goluri de la o nou-promovata, in prima etapa, intr-un meci disputat pe teren propriu. Asadar, sunt aproape sigur ca Manchester City ne va incanta si de aceasta data.

Al doilea meci pe biletul zilei se va disputa intre Gijon si Real Madrid, in etapa de debut din La Liga. Pana acum nu am avut prea mult spectacol in meciurile acestei etape din La Liga, insa cred ca astazi lucrurile vor sta diferit. Cu un nou antrenor pe banca si fara a castiga campionatul de 3 sezoane, “galacticii” ar trebui sa fie motivati inaintea acestui start. Doar ca, in etapa de debut a ultimelor 3 editii, Real a suferit doua infrangeri, castigand o data cu 1-0. Vazand asta, ne cam indoim ca Real va incepe si acest sezon bine, iar sentimentul se accentueaza putin privind rezultatele din La Liga de ieri si alaltaieri. Gijon este nou-promovata, iar dorinta de a incepe cu dreptul ar trebui sa fie una destul de mare.

Biletul zilei 23.08.2015: “Cetatenii” au un moral excelent

Biletul zilei 23.08.2015: "Cetatenii" au un moral excelent

 

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul zilei: Sydu are incredere in echipa lui Sumudica Biletul zilei: Sydu are incredere in echipa lui Sumudica Pariul a fost plasat la Unibet, agentia nr.1 licentiata in Romania. Profita acum de pariul fara risc de 250 RON printr-un click aici Pe...
Bilete Pariuri : Madalin propune pauza final ! Bilete Pariuri : Madalin propune pauza final !  Evenimentele se joaca single cu miza egala,de asemenea se mai poate incerca si sistem 2/6 sau combinate cate 2 pe bilet.
Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete pentru astazi ! Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete pentru astazi !  Succes,toate evenimentele se disputa astazi.