Betano

Biletul zilei 22.08.2015: Incepe sezonul in Serie A

Pe biletul zilei voi plasa astazi doua meciuri din campionate de top ale Europei.

Astazi va inceope o noua editie de Serie A, iar meciul de deschidere dintre Verona si AS Roma nu putea sa lipseasca de pe bilet. La “lupi” au fost multe mutari pe piata transferurilor in aceasta vara, in speranta ca asa vor reusi sa le tina piept celor de la Juventus. Pana atunci, Roma trebuie sa inceapa cu dreptul campionatul, la fel cum a facut-o si in precedentele doua sezoane. AS Roma nu a reusit insa decat o data in precedentele 5 deplasari de Serie A sa intre in avantaj la pauza si nu credem ca o va face nici acum. De cealalta parte, Verona a pierdut la pauza in una din ultimele 4 partide de pe teren propriu.

A doua partida de pe biletul zilei vine din Franta si le va pune fata in fata pe Toulouse si Monaco. Gazdele au 3 jucatori accidentati si 3 suspendati, majoritatea fiind oameni importanti in angrenajul echipei. Avand  in vedere asta, dar si faptul ca Monaco a obtinut 7 victorii in ultimele 8 deplasari de Ligue 1, sunt aproape sigur ca oaspetii nu vor pierde aceasta partida.

Biletul zilei 22.08.2015: Incepe sezonul in Serie A

Biletul zilei 22.08.2015: Incepe sezonul in Serie A

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin propune 2 meciuri 2 pauza 1 final ! Bilete Pariuri : Madalin propune 2 meciuri 2 pauza 1 final ! Succes,evenimentele se joaca separat cu o miza modica,sunt doar simple analize.
Biletul zilei: Sydu mizeaza pe goluri in cupa Biletul zilei: Sydu mizeaza pe goluri in cupa Pariul a fost plasat la Unibet, agentia nr.1 licentiata in Romania. Profita acum de pariul fara risc de 250 RON printr-un click aici Pentru biletu...
Echipa Ponturi Bune propune impreuna biletul zilei ! Echipa Ponturi Bune propune impreuna biletul zilei ! Salutare,astazi tipsterii comunitatii Ponturi Bune s-au mobilizat din nou si au decis sa faca impreuna biletul zilei. Biletul este jucat la agent...