Betano

Biletul zilei 20.08 – Europa League, 4 evenimente, cota 8,15

Din cele 22 de meciuri care se joaca in aceasta seara in play-off-ul Europa League am ales pentru Biletul zilei 4, cota finala fiind putin peste 8. Mizam pe goluri multe acolo unde evolueaza echipele din Cehia, pe o victorie a lui St Etienne in deplasarea din Moldova si pe un rezultat pozitiv al lui Rosenborg pe National Arena.

Biletul zilei 20.08.2015 – Cota 8,15  la Winmasters

Nr. Eveniment Pronostic Cota Competitie
1 Steaua – Rosenborg X2 1,66 Europa League
2 Milsami – St Etienne 2 1,45 Europa League
3 Plzen – Vojvodina Peste 2,5 goluri 1,87 Europa League
4 Sparta Praga – Thun Peste 2,5 goluri 1,81 Europa League

Ia 200 RON bonus si pariaza

Steaua vs Rosenborg

  • Este momentul adevarului pentru Steaua. Daca rateaza calificarea in grupe este foarte probabil sa se produca schimbari majore la acest club. Sunt foarte multe argumente pentru un rezultat pozitiv al norvegienilor. Le puteti citi in avancronica meciului aici.

Milsami vs St Etienne

  • Diferenta enorma de valoare intre cele doua echipe. Milsami a ajuns in play-off venind din postura de pierzatoare in turul 3 al Champions League, fiind invinsa de Skenderbeu in ambele manse. Ori St Etienne este o echipa cu mult peste campioana Albaniei si implicit peste campioana Moldovei.

Plzen vs Vojvodina

  • Plzen este mare favorita la casele de pariuri. Atentie, traverseaza o forma slaba si victoria nu este deloc sigura. Cert este ca marcheaza si primeste multe goluri. Iar Vojvodina se descurca excelent pe contraatac, dovada acel 4-0 cu Sampdoria, in deplasare.

Sparta Praga vs Thun

  • Sparta Praga este cea mai in forma echipa din Cehia. In turul 3 a jucat in Champions League si avea deja 2-0 in minutul 16 cu TSKA Moscova. Este de asteptat ca doar gazdele sa inscrie cel putin 3 goluri. Nu este exclus ca si Thun sa marcheze, elvetiienii fiind adepti ai jocului deschis.

<<Biletul zilei 20.08.2015 – Cota 8,15  la Winmasters>>

Biletul zilei 20.08 - Europa League, 4 evenimente, cota 8,15

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul zilei: Reuseste Sydu al 9-lea bilet verde? Biletul zilei: Reuseste Sydu al 9-lea bilet verde? Pariul a fost plasat la Unibet, agentia nr.1 licentiata in Romania. Profita acum de pariul fara risc de 250 RON printr-un click aici Pentru b...
Biletul săptămânal – 26-04-2017 – Claudiu Hood Biletul săptămânal - 26-04-2017 - Claudiu Hood ======================== ===35,42=== ============================ ANGLIA: Premier League - Runda 26 Manchester City - Manchester Utd ...
Bilet cota 12+ din fotbal 26 APRILIE de la Gabriel Bilet cota 12+ din fotbal 26 APRILIE de la Gabriel Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe! Avem o saptamana foarte interesanta cu multe meciuri importante de care putem profita. Dupa ce am term...