Betano

Biletul zilei 15.08.2015: Cand isi vor reveni lyonezii?

Biletul zilei de azi va contine un meci din Premier League si unul din Ligue 1.

Cel din Ligue 1 se va disputa intre Guingamp si Lyon. Fie ca a fost vorba de turneul amical dinaintea inceputului sezonului, de Supercupa Frantei sau de prima runda din Ligue 1, Lyon nu a marcat. Situatia se va agrava diseara daca Lacazette nu va putea juca, acesta accidentandu-se in partida din prima runda cu Lorient, incheiata cu o remiza alba. De cealalta parte, Guingamp nu a marcat nici ea in prima runda, suferind o infrangere cu 0-1 asupra lui Nantes. Avand in vedere forma slaba mai ales a celor de la Lyon, dar si faptul ca abia a inceput campionatul, cele doua echipe nefiind inca la capacitate maxima, opinam ca nu vor inscrie ambele.

Al doilea meci de  pe biletul zilei va fi cel dintre Southampton si Everton. Gazdele au 4 absenti, printre care si Gardos, dar si 4 incertitudini, in vreme ce oaspetii au 5 absente. Everton s-a incurcat in prima runda pe teren propriu cu nou-promovata Watford, iar Southampton a obtinut o remiza cu 4 goluri in deplasare cu Newcastle. Asta ne face sa plasam pe biletul zilei faptul ca gazdele vor castiga minim  o repriza.

 Biletul zilei 15.08.2015: Cand isi vor reveni lyonezii?

Biletul zilei 15.08.2015: Cand isi vor reveni lyonezii?

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul zilei – 20-01-2017 – Claudiu Hood Biletul zilei - 20-01-2017 - Claudiu Hood -- 4,46 --  ============================================== LUME: Meciuri amicale între cluburi   CFR Cluj (Rou) · Mezokovesd (Hu) 20.01....
Biletul zilei la pariuri vineri 20 ianuarie 2017 Biletul zilei la pariuri vineri 20 ianuarie 2017 Coasta de Fildes - DR Congo Detinatoarea trofeului, Coasta de Fildes, nu a inceput tocmai cum si-a dorit campania, a remizat in prima runda cu ...
Bilete Pariuri : Madalin propune 2 meciuri 2 pauza 1 final ! Bilete Pariuri : Madalin propune 2 meciuri 2 pauza 1 final ! Succes,evenimentele se joaca separat cu o miza modica,sunt doar simple analize.