Netbet

Biletul zilei 12 iunie 2015: Se pot decide primele calificate

Biletul zilei va cuprinde astazi doua partide din preliminariile EURO 2016, in care invingatoarele vor avea sanse foarte mari de a se califica la turneul final.

Fara doar si poate, cel mai interesant meci al zilei este cel dintre Croatia si Italia. Din pacate, spectatorii nu vor avea acces in tribuna, lucru care speram insa sa nu se observe in prestatia celor doua formatii. Croatia este neinvinsa pe teren propriu de mai bine de 20 ani in partidele de calificare la Campionatul European. In schimb, Italia a dezamagit in ultimul meci oficial, impotriva Bulgariei, cand a obtinut doar o remiza cu 4 goluri si asa credem ca vor face si acum.

Al doilea meci de pe biletul zilei, nu mai putin important, se va desfasura intre Islanda si Cehia. Cele doua formatii se afla pe primele doua pozitii intr-o grupa cu Olanda, diferenta dintre ele fiind de doar un punct. “Portocala mecanica” se afla pe 3, la 6 puncte in spatele liderului, asadar putem spune ca invingatoarea acestui duel va fi ca si calificata la EURO 2016. Am inclina spre victoria Islandei, argumentul nostru fiind insa unul cam “subtire”. De asemenea, anticipam un meci in care vom vedea multe goluri, cum s-a intamplat in 4 din precedentele 5 partide ale celor doua echipe.

Biletul zilei 12 iunie 2015: Se pot decide primele calificate

Biletul zilei 12 iunie 2015: Se pot decide primele calificate

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul zilei: Sydu are incredere in echipa lui Sumudica Biletul zilei: Sydu are incredere in echipa lui Sumudica Pariul a fost plasat la Unibet, agentia nr.1 licentiata in Romania. Profita acum de pariul fara risc de 250 RON printr-un click aici Pe...
Bilete Pariuri : Madalin propune pauza final ! Bilete Pariuri : Madalin propune pauza final !  Evenimentele se joaca single cu miza egala,de asemenea se mai poate incerca si sistem 2/6 sau combinate cate 2 pe bilet.
Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete pentru astazi ! Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete pentru astazi !  Succes,toate evenimentele se disputa astazi.