Un parior inspirat la Winner: a transformat 2 lei in 6000 de lei

Un parior din Prahova a dat acum 2 zile o lovitura importanta la agentia Winner, cu doar 2 lei investiti el a reusit sa castige peste 6000 de lei din mai multe partide oficiale combinate cu unele meciuri amicale.

Un parior inspirat la Winner: a transformat 2 lei in 6000 de lei

Cota finala pe bilet a fost 3.311 iar din cele 9 selectii putem vedea cateva cote ridicate precum cea de la Jaro cu JJK Jyvaskyla incheiata 0-2 (0-0) in care pariorul nostru a mers pe un egal la pauza si victoria oaspetilor la final la cota 6. Cel mai riscant pronostic de pe tichet a fost la Young Boys vs. Galatasaray un meci din Uhren Cup incheiat in final cu scorul de 1-1, dupa ce turcii au condus la pauza cu 0-1 prin reusita lui Bruma in repriza secunda elvetienii au egalat pe final cu ajutorul lui Lecjaks – acest 2 pauza X final a avut o cota uriasa la Winner de 13 care l-a ajutat pe acest utilizator sa castige suma imensa.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin este pregatit pentru Champions League ! Madalin propune cota 4.38 pentru astazi. Toate evenimentele sunt din champions league,am mers pe Sevilla - Basaksehir 1x si nu se dau 5 goluri in meci,iar in celelalte 4 partide am mizat ca marcheaza...
Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete pentru toata saptamana ! Madalin propune un bonus dublu si un bilet cota aproape 10. Succes,evenimentele sunt pentru toata saptamana,avem Premier League,Cupa Angliei,Champions League,etc.
Bilete Pariuri : Madalin propune cota 9 pentru astazi ! Madalin spera sa inceapa saptamana cu dreptul. Pentru astazi am ales 4 evenimente din tenis,respectiv 4 din fotbal 😀 , primul eveniment incepe la ora 13:00,biletul este jucat la Publicwin,iar codul ...