Noul selectioner al Romaniei a adus profit unui parior de la Winner

Aseara FRF l-a prezentat pe noul selectioner al Romaniei, Christoph Daum, neamtul in varsta de 62 de ani a mai antrenat in Germania, Turcia, Austria si Belgia reusind sa aiba rezultate foarte bune. Winner a oferit cote pentru principalii favoriti la ocuparea acestui post printre care s-a aflat si Walter Zenga, fostul antrenor de la Steaua. Pariorul nostru a mizat pe faptul ca italianul nu va fi la carma nationalei, un pariul destul de bun pentru ca de la inceputul saptamanii se stia deja ca Daum este in pole position pentru functia de selectioner.

Noul selectioner al Romaniei a adus profit unui parior de la Winner

Cota pronosticului ales de jucatorul din Alexandria a fost una destul de mica de 1.35, pentru a face ceva profit el a trebuit sa investeasca o suma importanta de 2.000 RON.

Winner

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin este pregatit pentru astazi cu 7 evenimente ! Madalin propune cota 19 pentru astazi. Succes,toate evenimentele se disputa astazi,biletul este facut la publicwin,iar codul de mers la agentie se afla sus in dreapta 😀 .
Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete bonus dublu ! Madalin mizeaza si pe bonus dublu. Succes,ambele bilete sunt bonus dublu si este incadrata si Sansa deoarece nu avem o cota sub 1,23,miza 2 lei pe ambele,iar codurile de mers la agentie sunt in dreap...
Bilete Pariuri : Varianta lui Madalin pentru europa league ! Madalin propune cota 6 din europa league. Succes,toate evenimentele se disputa astazi,iar biletul este plasat la Publicwin,codul de mers la agentie este in sus in dreapta.