Fii Winner si pariaza pe cotele speciale!

Winner

Meciurile carora casa de pariuri Winner le acorda cote speciale provin din tenis si fotbal,,de aceasta data. Pandurii – Maccabi, Sock – Wawrinka si Karlovic – Dimitrov sunt cele trei dueluri, ce pot fi combinate pe acelasi bilet,fara sa fie impuse restricii sau sa existe conditii.

Pandurii Targu Jiu a facut achizitii promitatoare, cel putin dupa numele jucatorilor, anuntand prin vocea antrenorulu sau ca vor sa atace calificarea in play-off ul Europa League. Maccabi nu este o echipa de temut, cu toate ca este o prezenta constanta in cupele europene. Avantajul gorjenilor ar putea sa vina din faptul ca israelitii au deja doua tururi la activ in aceasta editie, avand posibilitatea sa-i analizeze suficient, cat sa obtina cel putin un egal. 1X are cota de 1.70 la Winner.

WInner Oferta

Jack Sock – Stanislas  Wawrinka este unul dintre cele mai interesante dueluri de pe panoul optimilor de finala ale turneului ATP de la Toronto.Americanul a trecut in minimum de seturi de compatriotii Denis Kudla si Donald Young, in timp ce Wawrinka a disputat un singur meci, castigat cu dublu 7-6, dupa 2 ore de joc. Ambii jucatori servesc foarte bine, dar Wawrinka are ruperi de ritm, menite sa-l faca pe Sock sa greseasca. Cota pentru victoria elvetianului este de 1.60 la Winner.

Este bine de stiut ca Winner se diferentiaza de celelalte case de pariuri sportive offline prin faptul ca pune la dispozitie si varianta pariurilor SPECIALE. Acestea se gasesc in principal la partidele din Liga 1, dar si la cele din campionatele imporatante ale Europei, precum Bundesliga, Premier League, La Liga sau Serie A.

Winner

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin propune bonus dublu pentru weekend ! Madalin propune 5 bilete bonus dublu. Biletele sunt pe 2 zile,total investitie 10 lei,sus in imagine aveti codurile de verificat online,iar codurile de mers la agentie sunt : 8153783 - 8153828 - 8153...
Bilete Pariuri : Weekendul a venit,iar Madalin este pregatit ! Madalin propune 3 bilete pentru acest weekend.
Bilete Pariuri : Madalin este pregatit pentru astazi cu 7 evenimente ! Madalin propune cota 19 pentru astazi. Succes,toate evenimentele se disputa astazi,biletul este facut la publicwin,iar codul de mers la agentie se afla sus in dreapta 😀 .