Sportingbet

Salutari,

Am vazut si publicat fel si fel de bilete la pariuri ale jucatorilor care ne citesc in fiecare zi: unele cu sume imense, altele castigate cu miza minima si cota astronomica, insa mai rar mi-a fost dat sa vad un asemenea bilet: pariorul parca ar fi vazut deja meciul cand a ales urmatoarele selectii pe biletul zilei la meciul Partizan – Steaua!

1. peste 2.5 goluri & peste 12.5 cornere, Goluri si cornere, Partizan – FC Steaua B  – cota 9.00

2. cartonas rosu, Va fi cartonas rosu? , Partizan – FC Steaua B – cota 3.20

3. penalty in meci, Va fi penalty în meci?, Partizan – FC Steaua B – cota 3.50

4. FC Steaua B: J.Hamroun, Marcator / Primul marcator, Partizan – FC Steaua B – cota 4.50

Cota totala pe biletul jucat la pariuri la Superbet : 453 , Miza : 2 RON, Castig : 861!

bilet pariuri superbet 1

Acelasi parior a jucat acelasi bilet si cu miza de 3 ron dar in sistem 3,4 / 4 incasand inca 500 ron. Profitabila investitia de 5 ron!

bilet pariuri superbet 2

Pentru cei sceptici biletele chiar sunt reale, codurile de verificare sunt : 3511-Y1Z2O8 si 3511-Y1Z2OC

Ca nota personala cred ca lipseste doar clasicul 2 pauza – 1 final 😀 insa chiar si fara asa cum am spus rar mi-a fost dat sa vad asemenea inspiratie !

Desi pariorul este stelist infocat, castigul incasat este consolarea pentru prestatia slaba a echipei favorite de aseara.

Felicitari si la mai mare!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin propune cota 5 pentru astazi ! Bilete Pariuri : Madalin propune cota 5 pentru astazi !  Succes,toate evenimentele se joaca astazi,iar primul incepe la 15:30.
Bilete Pariuri : Madalin propune pauza final ! Bilete Pariuri : Madalin propune pauza final !  Evenimentele se joaca single cu miza egala,de asemenea se mai poate incerca si sistem 2/6 sau combinate cate 2 pe bilet.
Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete pentru astazi ! Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete pentru astazi !  Succes,toate evenimentele se disputa astazi.