Salutari,

Am vazut si publicat fel si fel de bilete la pariuri ale jucatorilor care ne citesc in fiecare zi: unele cu sume imense, altele castigate cu miza minima si cota astronomica, insa mai rar mi-a fost dat sa vad un asemenea bilet: pariorul parca ar fi vazut deja meciul cand a ales urmatoarele selectii pe biletul zilei la meciul Partizan – Steaua!

1. peste 2.5 goluri & peste 12.5 cornere, Goluri si cornere, Partizan – FC Steaua B  – cota 9.00

2. cartonas rosu, Va fi cartonas rosu? , Partizan – FC Steaua B – cota 3.20

3. penalty in meci, Va fi penalty în meci?, Partizan – FC Steaua B – cota 3.50

4. FC Steaua B: J.Hamroun, Marcator / Primul marcator, Partizan – FC Steaua B – cota 4.50

Cota totala pe biletul jucat la pariuri la Superbet : 453 , Miza : 2 RON, Castig : 861!

bilet pariuri superbet 1

Acelasi parior a jucat acelasi bilet si cu miza de 3 ron dar in sistem 3,4 / 4 incasand inca 500 ron. Profitabila investitia de 5 ron!

bilet pariuri superbet 2

Pentru cei sceptici biletele chiar sunt reale, codurile de verificare sunt : 3511-Y1Z2O8 si 3511-Y1Z2OC

Ca nota personala cred ca lipseste doar clasicul 2 pauza – 1 final 😀 insa chiar si fara asa cum am spus rar mi-a fost dat sa vad asemenea inspiratie !

Desi pariorul este stelist infocat, castigul incasat este consolarea pentru prestatia slaba a echipei favorite de aseara.

Felicitari si la mai mare!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Madalin este pregatit pentru Champions League ! Madalin propune cota 4.38 pentru astazi. Toate evenimentele sunt din champions league,am mers pe Sevilla - Basaksehir 1x si nu se dau 5 goluri in meci,iar in celelalte 4 partide am mizat ca marcheaza...
Bilete Pariuri : Madalin propune 2 bilete pentru toata saptamana ! Madalin propune un bonus dublu si un bilet cota aproape 10. Succes,evenimentele sunt pentru toata saptamana,avem Premier League,Cupa Angliei,Champions League,etc.
Bilete Pariuri : Madalin propune cota 9 pentru astazi ! Madalin spera sa inceapa saptamana cu dreptul. Pentru astazi am ales 4 evenimente din tenis,respectiv 4 din fotbal 😀 , primul eveniment incepe la ora 13:00,biletul este jucat la Publicwin,iar codul ...