Betano

Winmasters – noua casa de pariuri preferata a romanilor anunta lansarea noii platforme cu foarte multe imbunatatiri atat in ceea ce priveste designul dar si calitatea serviciilor oferite. Mai jos aveti comunicatul de presa oficial trimis de reprezentantii Winmasters Romania:

Un nou design, mai mult funcționalități, cea mai bună experiență de pariere!”

Noua platformă winmasters este aici și este pregătită să îți ofere și mai multă actiune și distracție! Arena internațională a jocurilor ce îți oferă pariuri sportive, casino, poker și jocuri nu a trecut doar printr-un “lifting” superficial, ci a beneficiat de o îmbunătățire substanțială pentru a-și crește calitatea funcționalității și utilizării. Princiapul obiectiv al winmasters este să ofere cele mai bune produse și servicii într-un mediu simplu, rapid și modern, totul în cea mai mare siguranță!

Ce s-a schimbat?

Design îmbunătățit
winmasters.com are acum un design mai modern, prietenos și mai ușor de folosit, garantând cea mai bună experiență de pariere într-un mediu plăcut.

Mai multe funcționalități
Utilizând cea mai nouă tehnologie în domeniu, winmasters deține acum toate trăsăturile unei platforme modern de pariere online pentru a-ți oferi o calitate și o experiență de neuitat!

Mai multe pariuri – cote mai bune
Daca erai mulțumit cu cotele și variantele de pariere disponibile pe winmasters.com, acum vei fi încântat. Mai multe variante de pariere sunt acum disponibile pentru toate sporturile, toate evenimentele și fiecare competiție. Până la urmă, totul se rezumă la cote!

Securitare
winmasters.com
garantează securitate maxima informațiilor personale și tranzacțiilor cu ajutorul celor mai avansate sisteme de securitate din industrie. La winmasters, considerăm siguranța ta și parierea responsabilă ca fiind principalele noastre valori și priorități.

Participarea la oferta noastră de pariere trebuie să fie o experiență plăcută și de neuitat. Vizitează platform noastră și bucură-te de noul winmasters.com!”

Winmasters.com este prima casa de pariuri online care a obtinut dreptul de a organiza pariuri online legal in Romania.

Cu noua platforma de pariere, cu servicii si cote peste media pietei Winmasters se anunta a fi un pretendent la titlul de leader de piata in Romania.

Bonusul de bun venit de 200 RON ( 100% la primul depozit) este in acest moment unul dintre cele mai generoase disponibile jucatorilor din Romania.

Deschide ACUM un cont, ia 200 RON BONUS si pariaza in siguranta si LEGAL!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Momentul adevarului pentru Viitorul Momentul adevarului pentru Viitorul. Echipa lui Hagi se va duela astazi in turul 3 preliminar UEFA Champions League, cu cipriotii de la APOEL.FC Viitorul Constanta este fata in fata cu meciul sezo...
Calificarea inca se joaca Calificarea inca se joaca. Jucatorii Stelei inca au sperante la o calificare in play-off-ul UEFA Champions League, dupa remiza cu Plzen.FCSB a remizat aseara in mansa tur a turului 3 preliminar UE...
Misiune imposibila pentru CSU Craiova Misiune imposibila pentru CSU Craiova. Oltenii sunt avertizati inaintea duelului cu AC Milan, ca vor avea de indeplinit o misiune extrem de dificila.Joi incepand cu ora 21:00, CSU Craiova va primi...