Netbet

Bonus de pana la 600 € oferit de Winmasters la Poker

Bonus de pana la 600 € oferit de Winmasters la Poker

Esti pasionat de Poker? Winmasters vine cu inca o promotie tare pentru pasionatii celebrului joc de carti. Casa de pariuri online te poate premia cu sume de bani reali pana la 600 euro!

Cum funcționează:

  • Depune minimum 40 RON în portofelul tău de Poker pentru a te califica la bonusul de 100% până la €600.
  • Bonusul tău va fi oferit în tranșe, pe măsură ce strângi Punctele Jucătorilor Frecvenți. Pentru fiecare 800 de puncte, primești €10 bani reali în portofelul tău de Poker. (până la €600).
  • Punctle sunt câștigate în toate Winmasters, la o rata de 16 pentru fiecare €1/$1/£1 rake sau sumă de intrare în turneu.
  • Orice sumă a bonusului ce nu a fost eliberată în termen de 75 de zile de la prima depunere/transfer la Poker va fi anulată.

Promotia dureaza pana la data de 31.12.2015 iar bonusul se ofera pentru prima depunere. Pot participa jucătorii din toate țările cu excepția Statelor Unite ale Americii și teritoriile sale, Antigua și Barbuda, Hong Kong, Israel, Cipru, Estonia și Bulgaria.

Pentru a beneficia acum de bonusul celor de la Winmasters, inregistreaza-te aici ! Echipa Ponturi Bune iti ureaza mult succes!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cea mai buna cota de 9.00 la Steaua vs Dinamo Cea mai buna cota de 9.00 la Steaua vs Dinamo Sursa foto: sptfm Pentru a nu risca o distantare a Viitorului la 6 puncte, Steaua trebuie sa o invinga duminica in ''Derby de Romania'' pe Dinamo, forma...
Obtine un pariu gratuit la trei plasate pe Liga 1 Obtine un pariu gratuit la trei plasate pe Liga 1 In acest sfarsit de saptamana se va da startul celei de-a treia etape din play-offul si play-outul Ligii I, acolo unde lucrurile devin din ce in ce m...
Cota marita pentru sezonul 2017 din MLB Cota marita pentru sezonul 2017 din MLB Pe 2 aprilie se va da startul sezonului cu numarul 117 din Major League Baseball, cea mai urmarita competitie de baseball, care are loc in SUA. Campioana es...