Betano

Bonus de pana la 600 € oferit de Winmasters la Poker

Bonus de pana la 600 € oferit de Winmasters la Poker

Esti pasionat de Poker? Winmasters vine cu inca o promotie tare pentru pasionatii celebrului joc de carti. Casa de pariuri online te poate premia cu sume de bani reali pana la 600 euro!

Cum funcționează:

  • Depune minimum 40 RON în portofelul tău de Poker pentru a te califica la bonusul de 100% până la €600.
  • Bonusul tău va fi oferit în tranșe, pe măsură ce strângi Punctele Jucătorilor Frecvenți. Pentru fiecare 800 de puncte, primești €10 bani reali în portofelul tău de Poker. (până la €600).
  • Punctle sunt câștigate în toate Winmasters, la o rata de 16 pentru fiecare €1/$1/£1 rake sau sumă de intrare în turneu.
  • Orice sumă a bonusului ce nu a fost eliberată în termen de 75 de zile de la prima depunere/transfer la Poker va fi anulată.

Promotia dureaza pana la data de 31.12.2015 iar bonusul se ofera pentru prima depunere. Pot participa jucătorii din toate țările cu excepția Statelor Unite ale Americii și teritoriile sale, Antigua și Barbuda, Hong Kong, Israel, Cipru, Estonia și Bulgaria.

Pentru a beneficia acum de bonusul celor de la Winmasters, inregistreaza-te aici ! Echipa Ponturi Bune iti ureaza mult succes!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Aniversarea castigarii Supercupei Europei de Steaua iti aduce un freebet Aniversarea castigarii Supercupei Europei de Steaua iti aduce un freebet In urma cu exact 30 ani, Steaua Bucuresti castiga Supercupa Europei, invingand Dinamo Kiev cu 1-o, dupa golul lui Gheorghe Hag...
Cote marite la victorie in Liga I Cote marite la victorie in Liga I Cele mai tari meciuri din etapa cu numarul 25 a Ligii I, penultima a sezonului regulat, se vor desfasura intre Dinamo si CSU Craiova, respectiv Gaz Metan Medias si S...
Obtine un freebet de 200 RON in Liga I Obtine un freebet de 200 RON in Liga I Este penultima runda a sezonului regulat de Liga I, weekendul acesta avand cateva meciuri interesante, cum ar fi cel dintre Dinamo si CSU Craiova sau dintre Gaz...