Bonus de pana la 600 € oferit de Winmasters la Poker

Bonus de pana la 600 € oferit de Winmasters la Poker

Esti pasionat de Poker? Winmasters vine cu inca o promotie tare pentru pasionatii celebrului joc de carti. Casa de pariuri online te poate premia cu sume de bani reali pana la 600 euro!

Cum funcționează:

  • Depune minimum 40 RON în portofelul tău de Poker pentru a te califica la bonusul de 100% până la €600.
  • Bonusul tău va fi oferit în tranșe, pe măsură ce strângi Punctele Jucătorilor Frecvenți. Pentru fiecare 800 de puncte, primești €10 bani reali în portofelul tău de Poker. (până la €600).
  • Punctle sunt câștigate în toate Winmasters, la o rata de 16 pentru fiecare €1/$1/£1 rake sau sumă de intrare în turneu.
  • Orice sumă a bonusului ce nu a fost eliberată în termen de 75 de zile de la prima depunere/transfer la Poker va fi anulată.

Promotia dureaza pana la data de 31.12.2015 iar bonusul se ofera pentru prima depunere. Pot participa jucătorii din toate țările cu excepția Statelor Unite ale Americii și teritoriile sale, Antigua și Barbuda, Hong Kong, Israel, Cipru, Estonia și Bulgaria.

Pentru a beneficia acum de bonusul celor de la Winmasters, inregistreaza-te aici ! Echipa Ponturi Bune iti ureaza mult succes!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Dezvaluirile lui Marica Dezvaluirile lui Marica. Fostul atacant al nationalei a facut unele dezvaluiri amuzante din cariera sa, care il includ pe golgheterul Adrian Mutu.Faptul ca Ciprian Marica si Adrian Mutu sunt doi d...
Tensiuni in vestiarul campioanei Tensiuni in vestiarul campioanei. Razboiul dintre Antonio Conte si spaniolul Diego Costa pare sa continue, dupa ultimele declaratii din presa.Diego Costa a fost anuntat la inceputul sezonului de c...
Remiza alba la Giurgiu Remiza alba la Giurgiu. Astra si Politehnica Iasi au incheiat aseara la egalitate, in partida din etapa cu numarul 7 a noului sezon de Liga 1.Astra Giurgiu si Politehnica Iasi au oferit o partida ...