888sport

Bonus de pana la 600 € oferit de Winmasters la Poker

Bonus de pana la 600 € oferit de Winmasters la Poker

Esti pasionat de Poker? Winmasters vine cu inca o promotie tare pentru pasionatii celebrului joc de carti. Casa de pariuri online te poate premia cu sume de bani reali pana la 600 euro!

Cum funcționează:

  • Depune minimum 40 RON în portofelul tău de Poker pentru a te califica la bonusul de 100% până la €600.
  • Bonusul tău va fi oferit în tranșe, pe măsură ce strângi Punctele Jucătorilor Frecvenți. Pentru fiecare 800 de puncte, primești €10 bani reali în portofelul tău de Poker. (până la €600).
  • Punctle sunt câștigate în toate Winmasters, la o rata de 16 pentru fiecare €1/$1/£1 rake sau sumă de intrare în turneu.
  • Orice sumă a bonusului ce nu a fost eliberată în termen de 75 de zile de la prima depunere/transfer la Poker va fi anulată.

Promotia dureaza pana la data de 31.12.2015 iar bonusul se ofera pentru prima depunere. Pot participa jucătorii din toate țările cu excepția Statelor Unite ale Americii și teritoriile sale, Antigua și Barbuda, Hong Kong, Israel, Cipru, Estonia și Bulgaria.

Pentru a beneficia acum de bonusul celor de la Winmasters, inregistreaza-te aici ! Echipa Ponturi Bune iti ureaza mult succes!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Informatii cartonase si cornere inaintea etapei 21 din Ligue 1 Informatii cartonase si cornere inaintea etapei 21 din Ligue 1 Etapa cu numarul 21 propune peste cateva minute partida dintre Bastia si Nice, in urma careia vom sti daca se va schimba liderul, cel pu...
Informatii cartonase si cornere inaintea etapei 19 din La Liga Informatii cartonase si cornere inaintea etapei 19 din La Liga In urma etapei cu numarul 19 din La Liga putem asista la schimbarea liderului, fiind, totusi, putin probabil ca Real Madrid sa se incurc...
Informatii cartonase si cornere inaintea etapei 17 din Bundesliga Informatii cartonase si cornere inaintea etapei 17 din Bundesliga In acest weekend se reia Bundesliga, unul dintre campionatele de top ale Europei. Astfel, cu siguranta vor exista multe pariuri pe...