Netbet

Bonus de pana la 600 € oferit de Winmasters la Poker

Bonus de pana la 600 € oferit de Winmasters la Poker

Esti pasionat de Poker? Winmasters vine cu inca o promotie tare pentru pasionatii celebrului joc de carti. Casa de pariuri online te poate premia cu sume de bani reali pana la 600 euro!

Cum funcționează:

  • Depune minimum 40 RON în portofelul tău de Poker pentru a te califica la bonusul de 100% până la €600.
  • Bonusul tău va fi oferit în tranșe, pe măsură ce strângi Punctele Jucătorilor Frecvenți. Pentru fiecare 800 de puncte, primești €10 bani reali în portofelul tău de Poker. (până la €600).
  • Punctle sunt câștigate în toate Winmasters, la o rata de 16 pentru fiecare €1/$1/£1 rake sau sumă de intrare în turneu.
  • Orice sumă a bonusului ce nu a fost eliberată în termen de 75 de zile de la prima depunere/transfer la Poker va fi anulată.

Promotia dureaza pana la data de 31.12.2015 iar bonusul se ofera pentru prima depunere. Pot participa jucătorii din toate țările cu excepția Statelor Unite ale Americii și teritoriile sale, Antigua și Barbuda, Hong Kong, Israel, Cipru, Estonia și Bulgaria.

Pentru a beneficia acum de bonusul celor de la Winmasters, inregistreaza-te aici ! Echipa Ponturi Bune iti ureaza mult succes!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

La Winmasters iti poti crea propriile pariuri La Winmasters iti poti crea propriile pariuri Cei care au studiat site-ul Winmasters au putut observa ca de la inceputul lunii a aparut o noua categorie, numita ''pariuri de la utilizatori''. Catego...
Cota 4 pentru victoria Barcelonei in meciul cu Eibar Cota 4 pentru victoria Barcelonei in meciul cu Eibar Astazi avem parte de ultima promotie a casei de pariuri Betfair pentru un meci al Barcelonei din acest sezon de La Liga. In proportie de peste 90%...
Cote mult marite pentru derbyul din liga a doua Cote mult marite pentru derbyul din liga a doua Pentru prima oara, cel putin in acest sezon, o casa de pariuri prezinta o promotie pentru liga secunda din Romania. Este drept, vorbim despre derbyul ...