butraguenoLegendarul jucator al celor de la Real Madrid, Emilio Butragueno, are numai cuvinte de lauda la adresa antrenorului echipei blanco, Carlo Ancelotti.

“Ancelotti este un antrenor excelent din toate punctele de vedere.” a declarat Butragueno pentru AS, citat de goal.com.

“Este in top de 20 de ani. A castigat de trei ori Champions League. A castigat trofee in patru tari. Nu mai e nimic de spus.” a continuat fostul jucator.

Butragueno a vorbit si despre revenirea in primul 11 a lui Gareth Bale, jucator care a fost inlocuit de Isco, in perioada cat a fost accidentat.

“Bale este un jucator cu resurse uriase., extrem de puternic si cu simt al golului. A marcat un gol si este capabil sa marcheze mai mult decat Isco la nivel inalt.” a incheiat Butragueno.

Real Madrid se afla pe primul loc in La Liga si este calificata in optimile de finala ale Champions League, cu doua meciuri ramase din faza grupelor.

FLORIN

sursa foto: bbc.co.uk

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Andone despre Dinamo Andone despre Dinamo. Fostul antrenor al dinamovistilor a vorbit putin despre situatia actuala a clubului antrenat in prezent de Cosmin Contra.Ioan Andone regreta acum ca a acceptat o revenire in ...
Stelistii sunt increzatori Stelistii sunt increzatori. Elevii lui Nicolae Dica au incredere in fortele proprii, inainte de marea partida cu cei de la Sporting Lisabona.FCSB a reusit o remiza mare pe terenul celor de la Spor...
Dezvaluirile lui Calintaru Dezvaluirile lui Calintaru. Scandalul iscat dupa partida dintre Juventus Bucuresti si FCSB pare sa nu ia sfarsit, Calintaru dorind sa faca unele precizari.Juventus Bucuresti a facut o partida mare...