Alegeri Prezidentiale : cote pariuri candidati

 

ponta-si-iohannis

La fel ca majoritatea romanilor in aceste zile, am urmarit cu mare interes evolutiile celor 2 candidati la alegerile prezidentiale, alegeri care vor decide presedintele Romaniei pentru urmatorii 5 ani.

Desi din punct de vedere politic siteul nostru nu se implica in aceasta campanie, totusi am urmarit cu interes cotele la alegeri prezidentiale . Cotat ca mare favorit la castigarea turului I , candidatul PSD a reusit sa confirme pozitia trecand alaturi de Iohannis in turul II .

Cotele la deschiderea pariurilor pentru alegerile prezidentiale s-au deschis initial la 1.35 / 3.00 in favoarea candidatului Victor Ponta astazi acestea au migrat la o noua linie 1.20 / 3.6o!

prezidentiale

Consultand sondajele de opinie si parerile specialistilor in domeniu, se pare ca pe 16 Noiembrie la alegerile prezidentiale vom avea un scor destul de strans unde se anticipeaza o victorie la limita a lui Ponta.

Desigur, dinamica urmatoarelor zile in ceea ce priveste evolutiile celor 2 candidati va fi decisiva pentru rezultatul la alegerile prezidentiale asadar ne asteptam la noi evoulutii ale cotelor.

Cotat la 3.60 candidatul ACL , pare un pariu valoros  tinand cont de simplul fapt ca diferenta in sondaje este destul de mica, diferenta care poate fi destul de usor recuperata in ultimele zile de campanie.

 

Ceea ce mi se pare foarte interesant la aceasta oferta oferita de catre casa de pariuri Winner este faptul ca , evident pastrand proportiile, noi pariorii suntem si jucatori datorita faptului ca multi dintre noi vor merge duminica la vot.

Cu alte cuvinte , preiau expresia de pe un alt site de pariori , multi dintre noi pot participa la cel mai mare blat la pariuri din Romania in ultimul timp!

Asadar dragi pariori : pe cine pariati la alegeri prezidentiale ? Oricare ar fi alegerea noi spunem doar “HAI ROMANIA!”

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Calintaru a ajuns la spital Calintaru a ajuns la spital. Jucatorii celor de la Juventus Bucuresti au intrat intr-un conflict la finalul partidei pierdute in fata celor de la FCSB.Nou-promovata a fost foarte aproape sa smulga...
Gabi Balint critica achizitiile FCSB-ului Gabi Balint critica achizitiile FCSB-ului. Fostul mare jucator al Stelei a tinut sa faca unele precizari dupa partida dintre FCSB si Juventus Bucuresti.Cu gandul la play-off-ul UEFA Champions Leag...
Victorie chinuita pentru FCSB Victorie chinuita pentru FCSB. Juventus Bucuresti a avut o evolutie foarte buna in fata celor de la FCSB, pierzand dramatic partida.Aflata in impas in campionat, echipa lui Nicolae Dica a obtinut ...